![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Gość
|
Cytat:
koniec tematu |
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
Cytat:
taki duzo LOL ze nie moge :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
![]() |
#3 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Nie podoba mi sie w Helpmanie jego bezpardonowa bezposredniosc, nie pasuje do tego forum, i za wszelka cene chce wszystkim udowodnic ze jest najwiekszym piratem na swiecie (Patrz post na cdr Unreal Tournament 2003). Jednym slowem perwers.
#4 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
qrwa
Cytat:
ja jak moge to mu odpowiadam wiec nie wmawiaj mi nic!! ty i Aster to nadawalibyscie sie na PARKE!! takie same 2 gluptaski sorry za slownictwo ale juz nie wyrabiam ze smiechem i wogole!!
![]() |
#5 | |
Gość
|
Re: qrwa
Cytat:
|
|
![]() |
#6 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Re: Re: qrwa
Cytat:
jak ty mozesz to ja tez chcem!! "jestes tego wart":-D :-D :-D
![]() |
#7 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Wez wogole helpman utop sie, koles w tamtym poscie o unrealu sie pytal czy ktos ma unreala i czym jest zabespieczony. Normalny inteligentny czlowiek wie ze piraty nie sa zazwyczaj zabespieczane i sa z crackiem, wiec typ sie pytal czym jest orginal zabespieczony. Ale ty musiales swoje piec groszy wcisnac nic nie znaczace ze ty masz pirata i kopiowales juz go kilka razy bez problemu. Wez sie wogole zastanow nad soba, a najlepiej to idz gdzies sie leczyc.
#8 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
.... jasna mac chlopaki albo wszyscy wyluzujecie albo zaraz zrobie tutaj taka rozpierduche ze nie pomoze wam fakt czy jestescie z CBŚ czy FBI albo z innych BSA
mozecie sobie byc i swietym Piotrem ale jak wam bany pozakladam to sie niedostaniecie z zadnego kompa w kraju wyluzujecie - nie lubicie sie no to git ale odpuscie sobie takie posty bo szlag czlowieka trafia - to nie jest forum o molestowaniu TYLKO TO JASNEJ CHOLERY O NAGRYWANIU PLYT i nie wazne ze to offtopic jak ktos sie jeszcze dopisze pod moim postem to po prostu zmasakruje HelpMAN - odpusc sobie juz - i niech do CIebie dotrze ze rozmawiasz z MASTEREM a nie z Asterem ![]() Master - prosze cie nie zmuszaj mnie do czegos czego bym nie chcial zrobic Druss - czlowieku ty takze wyluzuj - jezeli go nie trawisz to wlacz sobie ignora na niego i po klopocie ide teraz spac bo wczoraj siedzialem do 5 rano nad seminarka i mam nadzieje ze jak jutro wstane to nie zobacze ani jednego wpisu ponizej podobnego to tych wyzej dobranoc wszystkim
![]() |
#9 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Dobranoc Majonez, no cóż ja się też nudzę. We wtorek miałem fajny egzamin 15 minetek na 15 pytań. Czyli luz. Dzisiaj (czyli w czwartek) w końcu coś fajniejszego, będę miał co liczyć na zjęciach. A wogóle to miłego dnia.
OGÓLNIE, CHŁOPAKI WYLUZUJCIE. JA NIE BĘDĘ PRZEKLINAŁ (bo to i tak nic nie da). Paranoja się już porobiła. Zachowujecie się jak stado krów. Majonez ma oczywiście rację, zresztą Bartek również. To jest forum wzajemnej pomocy, a nie przekleństw. Takie pyskówki są dobre na Czatach dla nastolatków. Idźcie tam i róbcie to do śmiechu ogółu dzieciaków. Reasumując: Przemyślcie swoje czyny i wyciągnijcie z tego wnioski. Pax, Pax między nami. Dobranoc |
![]() |
![]() |
#10 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
![]()
Nie było mnie 'chwilkę' i już bałagan...
Powiem tak (i nie będę powtarzał): Od tej chwili każda osoba niezależnie od stażu i zasług wcześniejszych, która będzie brała udział w dyskusjach jak powyżej lub otwierała / wywoływała podobne - zostanie natychmiast przeze mnie usunięta z tego Forum bez żadnego ostrzeżenia. Od decyzji odwołania nie będzie, i nie jest to nadużywanie 'władzy' wcale, tylko próba uchronienia tego Forum przed zamianą w rynsztok, a myślę że tak właśnie się dzieje. Dział OFFTOPIC jest do spraw różnych - to prawda - ale nie daje to prawa do wystawiania w nim ocen na temat co kto sobą reprezentuje. Forum jest o nagrywaniu płyt, i nie ma służyc do wzajemnego jeżdzenia po sobie, wyzwisk, pyskówek. Jak chcecie sobie powtykać idźcie gdzie indziej, tu na to miejsca nie ma i nigdy nie będzie. Można sobie pożartować, ale bez przesady. Poza tym tak bardzo boicie się inwigilacji, a sami szpiegujecie się nawzajem - to jest po prostu CHORE. Ja na takie działanie nie mam ani czasu, ani ochoty. Kont można mieć nawet 10, i gadać samemu ze sobą też można - byle na temat i zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami wymiany poglądów. Czuję, że gdyby odbył się duży zlot użytkowników Forum, to albo byście sobie skoczyli do gardeł, albo większość z kłócących się tutaj osób po prostu wogóle by nie przyjechała. I na koniec: nie każdemu może podobać się czyjaś postawa, wypowiedzi, ale od tego jest funkcja 'ignoruj' oraz fizjologiczno-psychiczna pod nazwą 'ugryź się w język', lub dla nerwowych 'zgłoś post'. Forum ma takie same prawa jak dyskusja na żywo normalnych ludzi, i podlega również ogólnym prawom dobrego wychowania. TEMAT UWAŻAM ZA DEFINITYWNIE ZAMKNIĘTY.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: Przegięcie pały !!!
dodam, ze ja rowniez zrobie to co zapowiedzial majonez i monter
rowniez mam serdecznie dosyc buractwa i braku kultury
#12 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Re: Przegięcie pały !!!
Jeszcze ostatnie slowa
![]() ThanatoS - fakt racja przeklinanie nic tu nie da ale chyba bardziej podziala na wyobraznie osob ktorych to dotyczy - bo jak prosz to tak jakby nie widzieli moich postow Monter dobrze powiedziane BD ![]() PS. Do wszystkich juz na spokojnie - jezeli ktos z was jest dluzej w sieci niz powiedzmy rok i zagladal na czaty nawet od czasu do czasu to wie co sie dzieje - najpierw takie czaty byly ok mozna bylo sobie spokojnie pogadac potem zaczynaja wchodzic na nie gowniarze i robi sie nie przyjemnie - zwieksza sie ilosc opow zakladane sa roboty ktore pilnuja zeby nie przeklinac flodowac itd itp potem taki czat zaczyna umierac - dla ratowania dziela na miasta - ale to juz nie to nie robmy tego z naszym forum - chyba fajnie bedzie za parenascie czy paredziesiat latek moc nadal powiedziec komus masz klopot z nagrywaniem zagladnij na cdrinfo - maja spoko forum ![]() na tym koncze i zycze wszystkim udanego dnia
![]() |
|
|