Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.09.2002, 07:34   #11
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
mam nagrywrke lg32x juz 8 miesiecy, niedlugo stuknie jej 1000 wypalona plyta (wiem ze to nieduzo, ale ja wypalam tylko dla siebie - handel pozostawam innym) - nigdy nie narzekalem na jej sposob pracy, skopala mi chyba 7 plyt (z czego 4 to moja wina bo chcialem upchnac za duzo), nienagannie zrzuca muzyke EACiem, dobrze ja nagrywa - mam tak sprzet grajacy jak i ucho wystarczajaco dobre zeby to stwierdzic

mam tez DVDlg16x - tu jest zonk - nie udalo mi sie wlaczyc w nim dma (moze to kwestia plyty, moze czegos - ale nie rpzeszkadza mi to wcale)

nie rozumiem jednej rzeczy - dlaczego wiekszosc opini zawartych w tym watku to:
a) wnioski nt LG wyciagane na podstawie STAREGO sprzetu - malo ktora firma dokonala tak duzego skoku jakosciowo/technologicznego przy zachowaniu przystepnych cen, rewelacyjnego serwisu (od reki wymieniaja na nowy, lepszy model) itp. i obecne nagrywarki LG sa co najmniej NIEZLE
b) opnie nt LG wyciagane bez jakiegokolwiek kontaktu z produktami tej firmy - 'bo TEAC jest lepszy', 'bo LG to sprzet dla biedakow' [komentarz ponizej jakiegokolwiek poziomu!] czy powtarzanie utartych frazesow ze LG sie szybko rozpada - dobra, nie jest bardzo trwale, ale komu nagrywarka sie popsula a kto tylko o tym slyszal? - gdybym ja wyciagal opnie tylko na podstawie tego co slyszalem to nigdy nie spojzalbym na Plexa i TEACa

madrze napisal juz ktos przedemna - wiekszosc narzekan na LG wynika z niewiedzy urzytkownika (dma, via4in1, kabelki, aspi...) a ze LG jest/byla isntalowana jako OEM w wiekszosci sprzedawanych w Polsce komputerow to i takich sprzetow jest najwiecej...

a LG 52x to rzeczywiscie downgre'owana kosiarka do trawy...

i nie, nie pracuje w LG

Twoje uprawnienia: