![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Nie zadawałem żadnego pytania. Czytaj uważniej.
|
|
|
|
|
#2 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
qrcze jeden dzien mnie nie ma a tu takie cos
ok skoro wszyscy to wszyscy YAMAHA RULEZ TEAC RULEZ MAJONEZ RULEZ
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.02.2002
![]() |
A żeby nie być gołosłownym.
cd-rom LG40x - stary ale jary i czyta wszystko. cd-rw LG16x - w miare nowa wypala co zechcę. Tak więc LG FOREVER , ale i tak kupię DVD Toshib'y :-D :-D pozdrawiam, |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czytam to wszytsko o LG i sam sie sobie dziwie ze to czytam i jeszcze staram sie jakos tutaj napisac swojego "
?" po co?ano bo co niektorzy pisza bzdury nad bzdurami LG jest tania firma, trzaskajaca masowke i wyroby sa takie jakie sa, ale to juz chyba wszyscy wiedza, wiec nie ma co dyskutowac o jakosci LG i to nie tylko CD-Romow czy CD-RW ale i telewizorow, monitorow, kawiarek, zelazek i podobne sa marnej jakosci i faktycznie po krotkim okresie uzytkowania wysiadaja z eksploatacji szybciej niz produkty wzorcowe, tomgoo napisałes gdzies tam wczesniej, ze: "powiedziałem to raz i teraz powiem drugi raz 90 % polaków ma problem z nagrywarką najczęstrze przyczyny są takie -brak włączonego dma -brak odpowiednich sterów -nieumiejętne podłączenie nagrywarki" DMA to wiekla ruletka aby to wlaczyc, zalezy jaki system masz na mysli, jesli 9x/ME to szkoda gadac o DMA (w LG CD-ROM 52x obsluga DMA zakloca prace tego napedu i ja nei wiem czemu, lepiej ja wylaczyc, bo zawiesza system) odpowiednie stery do LG? nieumiejetne podlaczenie napedu? watpie aby to mialo wplyw na korekcje beldow, prace z odczytem, nagrywaniem i podobne (miales na mysli podlaczenie pod master, slave i kanal ATA?) pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Gość
|
Cytat:
) dzwnonki, mala podwojny wyswietlacz, wszytskto co potrzebujesz. Wszystko super nie narzekam. A co do napedow CDRW to juz sie wypowiedzialem
|
|
|
|
|
#7 | |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
MALE WYJASNIENIE CO DO MOZLIWOSCI NAGRYWARKI LG 8080b W TEMACIE KOPIOWANIA SD2.
JAK JUZ NAPISALEM WYZEJ NIE DA RADY. NAWET CLONEM. a CZEMU? ZAINTERESOWANYM POLECAM NASTEPUJACE ARTYKULY BO NIE CHCE MI SIE TLUMACZYC. http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/zab...isc-lista.php3 http://elby.ch/english/products/clon...h.html#hitachi |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Gość
|
Cytat:
Przeczytalem. Ona nie ma RAW-DAO ale seryjnie robilem kopie orginalow z normalnego sklepu nie z targu |
|
|
|
|
#10 |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Ja tylko chciałem dodać [tu info dla starszych stażem forumowiczów], że kiedyś cdrinfo.pl forum odwiedzał użytkownik o ksywce "cz". On to się dopiero ciekawie wypowiadał o LG
![]()
|
|
|
#11 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
No nie to powtórka z rozrywki .... znowu !!
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
OOOO kurcze to jakaś zmora