Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 28.11.2002, 15:07   #11
/||\aster
Gość

Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)
czytam to wszytsko o LG i sam sie sobie dziwie ze to czytam i jeszcze staram sie jakos tutaj napisac swojego "?" po co?
ano bo co niektorzy pisza bzdury nad bzdurami

LG jest tania firma, trzaskajaca masowke i wyroby sa takie jakie sa, ale to juz chyba wszyscy wiedza, wiec nie ma co dyskutowac o jakosci LG i to nie tylko CD-Romow czy CD-RW ale i telewizorow, monitorow, kawiarek, zelazek i podobne sa marnej jakosci i faktycznie po krotkim okresie uzytkowania wysiadaja z eksploatacji szybciej niz produkty wzorcowe,

tomgoo napisałes gdzies tam wczesniej, ze:

"powiedziałem to raz i teraz powiem drugi raz 90 % polaków ma problem z nagrywarką
najczęstrze przyczyny są takie
-brak włączonego dma
-brak odpowiednich sterów
-nieumiejętne podłączenie nagrywarki"

DMA to wiekla ruletka aby to wlaczyc, zalezy jaki system masz na mysli, jesli 9x/ME to szkoda gadac o DMA (w LG CD-ROM 52x obsluga DMA zakloca prace tego napedu i ja nei wiem czemu, lepiej ja wylaczyc, bo zawiesza system)

odpowiednie stery do LG?

nieumiejetne podlaczenie napedu? watpie aby to mialo wplyw na korekcje beldow, prace z odczytem, nagrywaniem i podobne
(miales na mysli podlaczenie pod master, slave i kanal ATA?)

pozdrawiam
Piszesz, ze wszystko jest do dupy z LG, ja mam komorke LG i sie spisuje znakomicie ma nawet fajne gierki(Comanche ) dzwnonki, mala podwojny wyswietlacz, wszytskto co potrzebujesz. Wszystko super nie narzekam. A co do napedow CDRW to juz sie wypowiedzialem
  Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: