Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dłuższy rok szkolny..... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dluzszy-rok-szkolny-55747/)

Proton 23.08.2005 09:19

Cytat:

Napisany przez grzeniu
Za moich czasow rowniez w soboty chodzilo sie normalnie do budy.

O rany!! Wiem, że dawno, dawno temu... było tak, że w soboty zasuwało się normalnie do szkoły. Ale kiedy to bylo?!:)
Ja przez pewien czas (w podstawówce) musiałem chodzić na lekcje w soboty pracujące. Było tak chyba ze 2 lata, a poźniej się wycofano z tego, na szczęście.

_bakupl_ 23.08.2005 11:29

...zreszta trzeba było sobie wybrać szkoła do której bedzie chciało sie chodzic :D

Jeszcze 9 dni ;]

Patrix 23.08.2005 12:18

Cytat:

Napisany przez Damianos L
witam w klubie :D :piwo: :piwo:

przeeerabane bedzie.... (( ((

i jaaaa ||
bedzie jaazda :D

Ormianin 23.08.2005 12:18

Cytat:

Napisany przez luminat
Nie narzekajcie... Nie wiem jak na zachodzie, ale w Niemczech wakacje trwaja 6 tygodnii czyli krocej niz u nas.

W Niemczech - zalezy od landu - wakacje letnie sa krotsze - bo trwaja miesiac, ale oni maja inny system - maja 4 semestry i po kazdym jest przerwa wakacyjna - maja wiec wakacje jesienne - dwa tygodnie, zimowe - 2 tygodnie (zawieraja sie w nich swieta bozego narodzenia), wiosenne - 2 tygodnie (zawieraja wielkanoc)

Matievoo 23.08.2005 15:45

Cytat:

Napisany przez luminat
Nie narzekajcie... Nie wiem jak na zachodzie, ale w Niemczech wakacje trwaja 6 tygodnii czyli krocej niz u nas.

Tak tylko w ciągu roku mają więcej wolnego,a my chodzimy w tedy do szkoły:(

Oktawian89 30.08.2005 15:07

nieeeeeeeee co za kraj.... blee ;/

piotrek123 30.08.2005 15:25

Już niedługo do szkoły :uczen: :ja_chce:
Czy książki, zeszyty, piórniki już spakowane :uczen:
Mundurki wyprasowane :)
No to uczyć mi się pilnie, bo jak nie to biore pasa i dupsko będzie czerwone (( ;)

PIOTR34 30.08.2005 15:41

Cytat:

Napisany przez grzeniu
Za moich czasow rowniez w soboty chodzilo sie normalnie do budy.

No dreptało się do szkólki, to fakt to na wspominki mi się zebrało ;)

Mich@ł 30.08.2005 15:45

Cytat:

Napisany przez piotrek123
Już niedługo do szkoły :uczen: :ja_chce:
Czy książki, zeszyty, piórniki już spakowane :uczen:
Mundurki wyprasowane :)
No to uczyć mi się pilnie, bo jak nie to biore pasa i dupsko będzie czerwone (( ;)

Hmm...
Książki do szkoły - A co to jest?
Zeszyty... - Chyba jednak ze dwa se muszę kupić ;)
Piórnik... - Po co? Na jeden długopis? :)
Mundurek... - Ciekawe jak się będę w pidżamie prezentował :D

8 ) :fiu:

michal_zb 30.08.2005 15:59

tydzień w te czy we wte... i tak od 15 czerwca frekwencja w szkole wynosi 10-15% (tak było przynajmniej teraz, bo do 14 trzeba było oceny wystawić :) )

Burak_PL 30.08.2005 16:47

no niestety ale to już 2 LO :D a przed chwilą byłem dumny jak odbierałem kartę pływacką w 4 klasie na zakończenie a za niedługo mature będę kończył hehe czas leci :D

NeoFighter 30.08.2005 20:14

liceum to był najwspanialszy okres w życiu (moim przynajmniej), teraz studia jedne, drugie, praca; na nic cholera czasu nie ma

codziennie przechodzę obok mojego 'ogólniaka' i zawsze się uśmiecham jak sobię przypomnę jakie akcje żeśmy z kumplami wyprawiali [próbowaliście zrzucić worek cementu z 5 piętra, albo gaśnicę proszkową na korytarzu rozpylić?]

qfir 30.08.2005 20:25

Cytat:

Napisany przez rosol
Heh no to fajnie bedziecie mieli ... hihi ja w tym roku mature pisze wiec bede mial 5 miesiecy wakacji :P ale wyrwalem 2 kartki z kalendarza z miesiacami kwiecien i maj ;/ nie wiem jak to przezyje :( :wsciekly: :\

nie chcieszcie tak z tych wakacji, bo i tak najpierw macie miesiac zycia w stresie (czekanie na wyniki matur), potem trzeba sie na studia zapisac, potem jakby nie wyszlo to trzeba odwolanie, a potem zostaja juz tylko 3 miesiace, albo nawet nie cale.

/\/\cDrive 30.08.2005 20:44

Ale cap. Pojutrze buda sie zaczyna :\ (( No to tera do 2 ekonomika dre buta. Normalnie znowu sie zaczną męczarnie psychiczne. Dobrze że jeszcze tylko 2 lata jak dobrze pójdzie i już w żadnej następnej szkole mnie nie zobaczą.

Piterniel 30.08.2005 21:08

Ja teraz do 2 klasy LO (Mat-Fiz), będe napewno troche mniej na forum ;p
Ale damy rade ;D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:57.