![]() |
Cytat:
Ja przez pewien czas (w podstawówce) musiałem chodzić na lekcje w soboty pracujące. Było tak chyba ze 2 lata, a poźniej się wycofano z tego, na szczęście. |
...zreszta trzeba było sobie wybrać szkoła do której bedzie chciało sie chodzic :D
Jeszcze 9 dni ;] |
Cytat:
i jaaaa || bedzie jaazda :D |
Cytat:
W Niemczech - zalezy od landu - wakacje letnie sa krotsze - bo trwaja miesiac, ale oni maja inny system - maja 4 semestry i po kazdym jest przerwa wakacyjna - maja wiec wakacje jesienne - dwa tygodnie, zimowe - 2 tygodnie (zawieraja sie w nich swieta bozego narodzenia), wiosenne - 2 tygodnie (zawieraja wielkanoc) |
Cytat:
|
nieeeeeeeee co za kraj.... blee ;/
|
Już niedługo do szkoły :uczen: :ja_chce:
Czy książki, zeszyty, piórniki już spakowane :uczen: Mundurki wyprasowane :) No to uczyć mi się pilnie, bo jak nie to biore pasa i dupsko będzie czerwone (( ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Książki do szkoły - A co to jest? Zeszyty... - Chyba jednak ze dwa se muszę kupić ;) Piórnik... - Po co? Na jeden długopis? :) Mundurek... - Ciekawe jak się będę w pidżamie prezentował :D 8 ) :fiu: |
tydzień w te czy we wte... i tak od 15 czerwca frekwencja w szkole wynosi 10-15% (tak było przynajmniej teraz, bo do 14 trzeba było oceny wystawić :) )
|
no niestety ale to już 2 LO :D a przed chwilą byłem dumny jak odbierałem kartę pływacką w 4 klasie na zakończenie a za niedługo mature będę kończył hehe czas leci :D
|
liceum to był najwspanialszy okres w życiu (moim przynajmniej), teraz studia jedne, drugie, praca; na nic cholera czasu nie ma
codziennie przechodzę obok mojego 'ogólniaka' i zawsze się uśmiecham jak sobię przypomnę jakie akcje żeśmy z kumplami wyprawiali [próbowaliście zrzucić worek cementu z 5 piętra, albo gaśnicę proszkową na korytarzu rozpylić?] |
Cytat:
|
Ale cap. Pojutrze buda sie zaczyna :\ (( No to tera do 2 ekonomika dre buta. Normalnie znowu sie zaczną męczarnie psychiczne. Dobrze że jeszcze tylko 2 lata jak dobrze pójdzie i już w żadnej następnej szkole mnie nie zobaczą.
|
Ja teraz do 2 klasy LO (Mat-Fiz), będe napewno troche mniej na forum ;p
Ale damy rade ;D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:57. |