![]() |
Heh... Pojutrze zaczyna się rok szkolny 2005/2006 :)
I znów mnie będzie mniej na forum... |
Ja w ramach nadchodzacego roku szkolnego (tym co zapomnieli przypominam ze to jutro :P ) postanowilem wstac o 7.00 :D
|
milego powrotu do szkol
zewnie wspominam tamte czasy ;) mi za miesiac sie studenci zwala... wiecie jak fajnie jest na uczelni bez studentow? :> :D :rotfl: |
No to ludziska od jutra bierzecie się do roboty :) Koniec laby... :P
|
Cytat:
Ghem... Matura w tym roku :zawstydz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no ja tez tak zrobie chyba, ale ciezko z checiami :D
a i jescze nawet nie wiem co bede zdawal... |
hmm ja do ostrej, samodzielnej pracy przed matura wzialem sie ...... dwa tygonie przed :)
egzamin dojrzalosci zdalem ze srednia 4 oczywiscie, ze jezeli ktos olewal 4 lata (teraz 3) to dupa zbita, ale wystarczy przez cale liceum trzymac staly poziom i na koniec jest ok bez jakiegos morderczego rycia LUDZIE JEZELI JESTESCIE ROZGARNIECI, TO ZDACIE TEN EGZAMIN |
Cytat:
Niczego w życiutak nie nawidzę jak tej #$%%&&&$@#! szkoły :klnie: |
Cytat:
heh, to juz Ci chyba nic innego nie pozostalo jak tylko wybrac jednostke mozliwie blisko domu ;) ale poważnie MATURA NIE JAST TAKA STRASZNA z doswiadczenia wiem, ze kto najbardziej jeczy, ten najwiecej umie |
Cytat:
Wiadomo, że o chęci trudno - ale jeśli człowiek się zaprze w sobie to da radę zrobić wszystko :) wierzę, że wszystkim przyszłym maturzystom wszystko pójdzie dobrze i już zaczynam trzymać kciuki za końcowy sukces :) Fakt - matura to nic strasznego - znacznie gorsza jest jakakolwiek sesja na studiach :P |
no niestety ja jestem tym nieszczesliwcem, ktory bedzie pisal mature w tym roku. Zobaczymy jak to bedzie, ale raczej nie bedzie gruszek na wierzbie, szczegolnie z jezykow. Ja wole matme !!
Ale motywuje sie jedynie 5 miesiacami wolnego az do pazdziernika, podczas ktorych bedzie jeden trudny wybor... jaki kierunek;( A gdzie Wy przyszli maturzysci planujecie studiowac? miasto, uczelnia i kierunek... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:06. |