Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.07.2004, 23:19   #16
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Y@nkee_PL
no nie mi o tym mowic, a kto pamieta ten pamieta

ps. memo, no coz, trzymam kciuki, ale zebys potem sie tu nie zalil
Ja pamiętam, mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej.

I tego Ci memorando szczerze życzę

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.07.2004, 23:29   #17
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No to stary gratulacje!!!
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.07.2004, 23:32   #18
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
gratulacje...

ale napisz w koncu gdzie to bedzie, bo moze sie na wodeczke wkrece
Stary 21.07.2004, 08:06   #19
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Gratulacje. Wszystkliego najlepszego.

A co do przyjazdu to załatwi się jakiś autobus, zbierze się wiare z forum, rąbnie się naklejke z boku autobusu CDRinfo.pl i jedziemy na ślub
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Mily_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.07.2004, 12:28   #20
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Mily666
Gratulacje. Wszystkliego najlepszego.

A co do przyjazdu to załatwi się jakiś autobus, zbierze się wiare z forum, rąbnie się naklejke z boku autobusu CDRinfo.pl i jedziemy na ślub

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.07.2004, 14:11   #21
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
Witam dzisiaj oświadczyłem się Izie. Dnia 31.12.2004 zapraszamy chętnych na nasz ślub. Pozdrawiam serdecznie. Jest to informacja sprawdzona i pewna
Gratulacje
Stary 21.07.2004, 14:19   #22
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
... napisz w koncu gdzie to bedzie, bo moze sie na wodeczke wkrece
i to wlasnie jest mysl!
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.07.2004, 14:34   #23
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
A jak się okaże że memorando robi impreze bezalkocholową to co chłopaki zrobicie [joke] oczywiście nigdy się nie robi imprez bezalkocholowych bo co by goście powiedzieli

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.07.2004, 14:43   #24
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
gallus - niedawno bylem na weselu (i nie chodzi na szczescie o moje) na ktorym jeden z gosci wyszedldomonopolowego kupic sobie wino
pare dni temu opowiadalem to kumplowi - on mi na to ze kiedys z wesela zwujkiem wyszli na hotdoga bo byli glodni
tez nie jestem za tradycyjnym :"zastaw sie a postaw sie", ale takie sytuacje to juz chyba lekka przegina 8)
Stary 21.07.2004, 14:53   #25
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
No faktycznie, na weselach tyle jadła i napojów, a tu jeszcze gościu sobie po wino wychodzi do monopola, lub po hotdoga do budki, chamsko tak postepować, ja bym się poczuł troszeczke urażony na miejscu państwa młodych, ale to jest moje zdanie.

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.07.2004, 14:56   #26
nimal
Author
Zlotowicz

gallus - przy tych hotdogach nie bylem, ale to z glodu! za malo zarcia bylo ponoc zeby sie najesc
a codo tego wina - to sam mialem ochote, wino postawione bylo paskudne, a na wodke nie mialem ochoty (nic wiecej nie bylo)
Stary 21.07.2004, 15:02   #27
mr_spock
Merry F****** Christmas

gdyby moja rodzina, po przejechaniu 800-1000km na moje wesele zobaczyla na stolach tylko 2 butle szampana i oranzade, to by chyba mnie wykleli i na taczce wywiezli

nimal@ mi sie tez przytrafilo dojadac na miescie... na wakacjach u ciotki,
"przyjedz do nas, do stlycy, bedzie fajnie"...
Stary 21.07.2004, 15:14   #28
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Gratuluje oby nie skonczylosie to tak jak w poprzednim poscie
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.07.2004, 16:56   #29
bakupl
Banned

Data rejestracji: 29.03.2004
bakupl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:

Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
khem khem...

kacik zlamanych serc to nie tu...

memorando - ciesze sie ze jako jeden z nieliczych wielkich zostalem doceniiony przed smiercia (joke) - ale nie pisz prosze ze to dzieki mnie costam... nie dlatego ze jestem skromny - tylko dlatego ze ****** nic nie zrozumiales z tego co ci pisalem! i nie chce miec nic wspolnego z tymi idiotyzmami ktore wyprawiasz!

stary, szkoda byc samemu? to przestan byc placzliwym, zmiennym jak polityk egocentrykiem - tacy zawsze sa sami

'chce sie ozenic' - co to za pierd? tego sie nie kupuje w sklepie przy zachciance... jak zrozumiesz jak wielka glupote powiedziales to bedziesz gotowy do 'zwiazku' a nie malzenstwa...

samotny? to masz duzo czasu - to kurcze popracuj nad soba, bo bez tego to bedziesz samotny i tylko sie bedziesz dziwil czemu ludzie uciekaja na sam widok tego nicka - ja nie czytam twoich postow bo wiem ze bedzie tam burdel - 3 rozne stanowiska, burza nastrojow, wywlekane prywatne brudy o ktorych wcale nie chce czytac (bo wyobraz sobie ze nie jestes sam - i kazdy ma swoje problemy i szczerze ma w d.. problemy innych - zwlaszcza podawane w taki sposob i w takiej ilosci - brutalne - ale w ogole prawdziwe)

a tytul tego posta to jzu byl szczal z d.. - memorando ktory nie radzi sobie z soba - bierze sobie na glowe kogos innego... [kto sie na to zgodzil?] zagladam i co?
gorzej niz myslalem...

czlowieku - przejdz sie do lekarza - to nie jest przytyk - tylko serio - odwiedz lekarza - bo zatruwasz zycie nie tylko innym - ale przedewszystkim sobie

koniec tematu - a przy okazji prosze o nie wywlekanie spraw tego typu na forum - to jednak pomimo ze offtopic NIE JEST miejsce na kacick zlamanych serc
post pt. okres jest juz przegieciem - i tylko moja sesja jest powodem ze sie nie naczytaliscie moich opini nt wypowiedzi tam zamieszczonych

potem znowu by mnie szef ochrzanil ze obrazam userow - ale czasem kurcze trzeba...

milego - ew. odpowiedz radze przemyslec - bo przeczytam ja najwczesniej w sobote

sid mogłeś mi to na prw dać wywal posta następnym razem nienapoiszę rzadnego posta dopoki niebędę na 1000% pewny dzięki i proszę o usunięcie posta żegnam
rzadnego.... i pisałeś rze rzadnego posta nienapiszesh

Taka jedna dziewczyna mi powiedzała że zmieniam nagrywarki jak rękawiczki, ale Ona zmieniała chłopaków jak rękawiczki, ale co to ma do tego...

A tak wogóle to powodzenia życze!
bakupl jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.07.2004, 17:19   #30
mr_spock
Merry F****** Christmas

wow...
Baku [pl] chyba prace domowa odrobil

Twoje uprawnienia: