![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#481 |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Racja. Ja posiadam BC-700 od kilku miesięcy i pięknie śmiga. Teraz do rodziny doszła jeszcze BC-900
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#482 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja BC-700 działa już ponad rok.
![]()
![]() |
![]() |
#484 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja prawie 2
![]() http://forum.cdrinfo.pl/f5/dobra-i-s...tml#post735921 Jak widac mnie czas nie oszczedza, a ladowarka wyglada jak w dniu zakupu ![]()
![]() |
#485 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
bo ty Promuś swoją już dawno przepiłeś
![]()
![]() |
#486 | |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
liniejący leming
Zlotowicz
dużo szkodników z naszego forum ma BC-700
![]() nikomu nie padła jeszcze ![]()
![]() |
#489 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
Moja BC700 też ma sie dobrze, właściwie jak ją z kurzu odczyścić to wygląda jak nówka
![]() Dla przedłuzenia życia powinno się wyciągać zasilacz z kontaktu jak nie jest używana. Ale pewnie nikomu sie nie chce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
??
![]() Gwarancja jest po to, żeby przez określony okres czasu być spokojnym i jeśli nastąpi awaria lub problemy to mieć mozliwość bezpłatnego ich usunięcia (pomijam koszty np. odesłania czy zawozu do serwisu) - przecież to chyba każdy wie !! A po drugie - to też swoiste potwierdzenie przez producenta, że odpowiada za to co wyprodukował (wiem, że w dzisiejszych czasach w większości to iluzja - ale tak powinno być !!). Ja rozumiem - jeśli kupujemy coś za 20-30 ... a może i 40 zł - to sam czasem zamiast męczyć się z gwarancją kupuję nowe ... ale tutaj mówimy to urządzeniu za 100-130 zł - więc - jak dla mnie - to już nie są małe pieniądze (i nie jest w tym momencie ważne czy kogoś stać na kolejny zakup czy nie) - chodzi o zasady ! A że nie słyszałeś o popsutej BC-700 ... ja może o popsutej to chyba też nie - ale o problemach owszem ... nie ma możliwości żeby sprzęt w dzisiejszych czasach był w 100 % niezawodny ... nie mówiąc już o egzemplarzach BC-900 które wybuchały - żeby nie ten fakt, to w ostatnich tygodniach bym już kupił tą BC-900 - ale nie chcę stracić wzroku lub być poranionym ... ponoć była to wina oprogramowania i w wersji BC 33 to usunięto - ale pewności nie ma ![]() ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
liniejący leming
Zlotowicz
marudzisz strasznie
![]() powtarzam, nikomu nie padła jeszcze bc-700, nikt nie miał z nią problemu, tylko tyle i aż tyle. po prostu, czasem zdarzają się kultowe produkty, jak Benq 1640, jak bc-700. Cytat:
![]()
c'est la vie !!! Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 04.12.2008 o godz. 16:53 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | ||||||
Guru
![]() |
Witam !
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale na produkty "normalnych" firm z Europy czy USA itp. - które produkują w Chinach - to przecież nadal one lub ich lokalni przedstawiciele udzielają gwarancji. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To Wy nie odłączacie urządzenia, które nie ma wyłącznika od zasilania po zakończeniu pracy ![]() Ja sobie nie wyobrażam tego ... Pozdrawiam "Nikt" |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
liniejący leming
Zlotowicz
od półtora roku nie wyłączam
![]() i żyję ![]()
![]() |
#494 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
Ja czasem wyłączam, ale użytkowników w domu jest dużo (służy chociażby do ładowania padów do xboxa) i nie wszyscy wyłączają, pomijając że tak jak patrze to ciągle coś w niej siedzi (nie wiem kto i kiedy to wsadził).
A ja nie mam zamiaru chodzić co 5 minut i sprawdzać czy już naładowane i czy jest odłączona - więc tak sobie jakoś siedzi... co do gwarancji to oczywiście rok przynajmniej powinien być, ale z 2 latami to bym nie przesadzał. Spójrz - większość laptopów, nawet tych renomowanych firm ma 12 miesiecy. To dopiero jest ból. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 04.12.2008 o godz. 18:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Guru
![]() |
Znam takich co telewizory wyłączają tylko jak wyjeżdzają na wakacje ... albo nawet i nie ... i też żyją
![]() Ale ponieważ w przypadku tej ładowarki podłączamy zasilacz, który jest osobny ... to ja bym się po prostu bał że się przegrzeje i nastąpi awaria, pożar itp. Ale tak się składa, że troszkę na elektronice się znam - i jest to nie tylko moja opinia - bo swego czasu dyskutowałem z kolegami na ten temat - i dla własnego bezpieczeństwa należy jak najmniej urządzeń nieużywanych pozostawiać na czuwaniu czy włączeniu np. zasilacza. Pomijam już kwestie oszczędności czy właśnie przedłużenia żywotności ... A sprawa jest o tyle istotna, że w dzisiejszych czasach wiadomo jak produkty w większości są projektowane i produkowane - "byle taniej i byle było" ![]() To tyle ode mnie ... Pozdrawiam ro29 (czyli "NIKT" ![]() EDIT: @sobrus Akurat u mnie tylko ja używam ładowarki - i na dzień dzisiejszy tylko do ładowania akumulatorków do cyfrówki. Ale wiem, że w przypadku kilku użytkowników mogą być problemy z odpowiednim podejściem do sprawy ... A co do gwarancji - moje pytanie związane było z tym, że myślałem, że w przypadku jednak jakiejś "konkretnej" firmy jest to z góry przypisane ... Ostatnio zmieniany przez ro29 : 04.12.2008 o godz. 19:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|