![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
przez dysze? a to ciekawe. Możesz coś więcej powiedzieć?
Jak resetować podawałem na forum juz chyba trzy razy ![]() http://www.misterinkjet.com/reset5657.htm leśli to nie działa (np u mnie na hp psc) to robisz trzecią faze zasłaniania styków w czarnym ten pod niebieskim po prawej w kolorowym ten powyżej różowego. Pewnie tak jest ze drukarka pamieta 3 ostatnie kadridże a nie 2 jak w tamtym przypadku.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.05.2005
![]() |
Cytat:
ziele, sprawa wygląda tak że mam psc 1315 no i przechodziłem przez różne fazy: zaklejania dwóch styków, 4 styków, wyłączania prądu, włączania .... wszystko jest ładnie pięknie dopuki nie odkleje wszystkich taśm i nie włoże spowrotem do drukarki :/ znowu jest prawie pusty czarny kartridż ( w sterkach ) z kolorem jak narazie nie mam problemów ponieważ nie jest używany prawie wogule ... no i miałbym taką prośbę, dokładnie jak resetujesz kartdridż, czy odłączasz od kompa, czy masz uruchomiony nawigator ( czy też nie ) .... naprawde każda informacja sie przyda ![]() może ja jestem głupek i powinienem sie nie przejmować wskaźnikiem w sterkach i jechać dalej :/ nie wiem doradźcie !! Z góry dzięki za pomoc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|