![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Robie to dokładnie w 3 fazach jak opisałem. Dla mojego psc 2 to za mało. Robie to przy podłączonej drukarce. W windowsie też nic nie ruszam. Nawigatora od HP nie używam bo jest badziewny. Jak zakleisz styk i włożysz kadridż to musisz troche odczekać aż drukarka sobie go przeczyści, poustawia i takie tam. Możesz druknąć strone tekstu z worda dla próby albo strone testową. Chodzi o to ze drukarka nie zapisuje nowego kadridża odrazu tylko po jakimś czasie. Potem to powtarzasz zaklejając kolejne pola. Jak zrobisz to szybko to nic z tego nie bedzie.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.05.2005
![]() |
dobra dzięki za info,
ja odczekiwałem około 3 - 4 minut, nie wiem teraz może odczekam dłużej ( ZNACZNIE DŁUŻEJ ) i bede próbował drukować na tych pozaklejanych ( pomimo że wtedy pare dysz nie działa ) ..... wczoraj dziewczynie z samgo rana drukowałem prace licencjacką ( wersje roboczą ) na ostatkach wskaźnika atramentu, ledwo co przeszło, no i teraz to już jestem zdesperowany żeby nie kupować nowego :/ jeszcze raz dzieki za info ( ja już myślałem że trzeba powyłączać to powłączać tamto ... lekkiej zchizofreni dostaje przy tej drukarce ) Nerka i dzięki
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.03.2005
![]() |
zamierzam kupic urządzenie wielofunkcyjne[drukarka skaner i kopiarka]tylko nie wiem jakiej firmy kupic żeby była tania w explaatacji chodzi o tusze,za poradę z góry dzięki
Mirek |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
Cytat:
Jeśli miał bym kupować sprzęt wielofunkcyjny to wybrał bym chyba Epson DX3850. Są dostępne zamienniki wkładów z tuszem. Tania aksploatacja. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
@andrzejj9 o napełnianiu, a także właśnie regeneracji możesz poczytać tutaj - http://druknet.pl/regeneracja/?mid=27 - podejrzewam, że znajdziesz opis do Twojej drukarki (lub bardzo podobnej). Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 08.04.2006 o godz. 23:21 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Te uchwyty od razu odsysające tusz są ciekawe, ale w sumie taki sam efekt osiągnie się odsysając troszeczkę tuszu po napełnianiu. Tak więc raczej ciekawy gadżet. Na razie kartridż schnie, bo po pierwszym 'moczeniu' nic się nie zmieniło, więc wrzuciłem go praktycznie całego do gorącej wody. Zobaczymy, jak teraz.. @ ryba Temat jest sprzed pół roku, więc pytanie już raczej nieaktualne.
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
http://druknet.pl/regeneracja/?tid=219 http://druknet.pl/regeneracja/?tid=244 A szczególnie w dolne części tych stron - w tym pierwszym linku jest sporo różnych pytań i odpowiedzi dla różnych modeli - może i Twój tam jest ? Wiem, że opis dotyczy ich płynów - a jeśli dobrze pamiętam, to kiedyś przeglądałem właśnie te pytania i odpowiedzi - i sporo ciekawych rzeczy tam znalazłem Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
HP sobie odpusc
|
|
|
#9 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#11 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Lexmark też
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
![]() |
No to Canon lub Epson
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
ja wlasnie slyszalem ze zwyklym spirytem lepiej nie. Sposob z woda jest polecany przez sprzedawcow na gieldzie, wiec radze to wyprobowac. Oprocz tego sa jeszcze specjalne roztwory na bazie spirytusu, ale to chyba wlasnie nie jest taki normalny spirytus, z tym ze jak wrzatek nie pomaga (oczywiscie trzeba poczekac), to to zwykle tez nie.
To co ja kupilem to sie popularnie nazywa "klips" bodajrze. Drukarka to jest 930C - wklad slawna 45. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
930 to nie.. zupełnie inne tusze, ale będę pamiętał, że coś takiego jest.
A kartridż już wrzuciłem do wody.. Nie do wrzątku i nie cały, tylko na razie powiedzmy zamoczyłem od dołu (kilka milimetrów) do gorącej wody i zobaczę. Może pomoże..
|
![]() |
|
|