![]() |
Cytat:
:spoko: |
do kina przestalem chodzic juz dawno, jeszcze troche i przestane sciagac filmy z netu - wszystkie sa identyczne (z chlubnymi wyjatkami, dla ktorych mam net :D )
lata plyna, zmieniaja sie aktorzy, polepszaja efekty, ale fabula sie nie zmienia... scenariusz jeden, tylko ze krecony co roku przez 40 ekip... :ysz: |
w scenariuszu brakuje jeszcze tylko smierci jakiegos bliskiego przyjaciela lub czlonka rodziny :P
teraz to mamy Oscara :D |
:rotfl:
|
:haha:
Może jeszcze jakieś prześladujące wspomnienia z dzieciństwa dorzucimy ??? Thillery psychologiczne są chyba teraz w modzie ;) |
ja tam uwazam, ze glowna role powinien zagrac Linda, albo Kondrat...
;) Linda ma doswiadczenie w szczytowaniu na ekranie... robil to w kilku filmach z roznymi malolatami, wiec i bardziej "wymagajacych" widzow z za oceanu by nie zawiod |
Ja tam nie pojde na zaden film na podstawie gry dopuki nie nakreca ekranizacji Ponga ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Oldschool !!! :spoko: !!! |
Powinni przenieść na ekrany Windowsowskieg Sapera, tu by była dopiero akcja ;) i jaka fabua. HIT murowany ;)
|
Pacman - First Blood
;) |
Cytat:
[napis na ekranie, błyskawice w tle] ZABRALI MU RODZINĘ [fragment filmu, ktoś ucieka przez miasto, szybkie sceny, nagle krzyk] Zatrzymajcie go! [krzyk urywa się, echo, kolejny napis] ZABRALI MU DOM [widać jak siedzi na dworcu z głową opartą o ścianę, nie widać jego twarzy, krwawi] [znowu wszystko milknie, napis] JEST SAM [szybka scena, w ciemnym pokoju przeładowuje broń, pali papierosa] [cisza, napis] I JEST WKURZONY [dobry metalowy wolny podkład, sceny pościgu na motorach, strzały, matrixy itp.] [napis, w tle dalej muzyka i przewijające się sceny] FILM TWÓRCÓW LEGENDARNEGO TETRISA [widać jego oczy, muzyka milknie, ktoś mówi w tle] JEŻELI CHCESZ ICH ODZYSKAĆ, MUSISZ COŚ DLA MNIE ZROBIĆ [miasto nocą, pusto, stary policyjny samochód patroluje ulice, on mówi] CO TAKIEGO? [widać bossa za biurkiem, w tym momencie muzyka milknie] MAŁĄ PRZYSŁUGĘ [scena wybuchającej fabryki, jakiś samochód cholernie szybko jedzie w kierunku kamery] [tytuł filmu, teraz jakieś techno w tle, napis pojawia się wolno, człowiek jajko narysowany przez jakiegoś pięciolatka] D I Z Z Y [scena z domu tego bossa, on mówi] DOBRA, ZROBIĘ TO [napis, w tle powoli milknie mocy bas] COMING SOON... Oczywiście to pasuje również pod inne filmy, aby tytuł zmienić. pozdrowienia |
@macio.men
Bwuahahahahhaahahah... No właśnie tak się teraz robi filmy/ich trailery. Byłyby niezłe jaja. Z tym, że z tą krwią to trochę dziwne... Widziałeś kiedyś jajko, które krwawi. Co najwyżej żółtko może mu się wylewać ;) . A, i taka drobna nieścisłość: Dizzi'emu zawsze porywa ukochaną zły i nikczemny czarnoksiężnik Zaks w celach - powiedzmy - matrymonialnych. A resztę rodziny zamienia w: "coś/cokolwiek". ;) Chyba, że to "Dizzi - The Next Generation" ;) Trochę jedzie Resident'em (Resident Evil), te opuszczone i puste ulice... Koniecznie dać mu shotgun'a (Dizzi'emu), harley'a, ciemne okulary i cygaro. A na koniec: Za Ammmerykę!!! ... (Sceny miłosne można by sobie darować ze względu na fakt, iż główni bohaterowie są jajkami)... Uśmiałbym się "po pachy" :) |
DOOM: the Movie
no to bedzie film ... :D
http://www.imdb.com/title/tt0419706/ |
moze się wybiore.., ale w temacie nie będe bo w D3 nie grałem ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:54. |