![]() |
Technika filmowa tak poszła do przodu, że teraz filmy się robi na podstawie gier. Kiedyś to gry pisano na podstawie filmów.
|
******ic Doom the movie!! ja tylko czekam na Tetris The movie i Packman 3 :lol:
|
Cytat:
pieknie zagral az mi sie przypomina DaS Boot ale nie mowie ze to zly aktor tylko chodzilo mi o wstawienie klimatu Das Boot do filmu Wing.... mam nadzieje ze Doom bedzie odzwierciedleniem gry :taktak: |
Chris Vaughn (The Rock) tez nie jest az taki zly jako aktor w "Walking Tall" ... ale tu bedzie bardziej potrzebny jako soldier - wyglad
powinien dac sobie rade :D |
Cytat:
Jurgen Prochnow wg mnei to calkiem niezly aktor |
no to film bez zbednej gadaniny tylko rabanka miecha na ekranie :D z tego co wiem The Rock raczej zbytnio rozmowny nie jest mam nadzieje ze filmu nie zrobia podobnego do Wing Commander'a bo nawet Prochnov(czy jakos tak ale gra w THE U-BOOT) pieknie zagral zwlaszcza jak peryskop uruchamial w kosmosie :D
|
i gra tez byla/jest taka szybka... fani zdarzyli wylysiec
|
mr_sprock@ ... taki szybki film :D
|
Pewnie grudzien 2005 i jeszcze ze 2razy odkladane :)
|
Directed by
Andrzej Bartkowiak Writing credits Dave Callaham Credited cast: Karl Urban .... John Grimm Dhobi Oparei .... Destroyer Ben Daniels .... Goat Razaaq Adoti .... Duke Richard Brake .... Portman Al Weaver .... The Kid Yao Chin .... Mac Ian Hughes .... Sandford Crosby rest of cast listed alphabetically Rosamund Pike .... Samantha The Rock .... Sarge (more) premiera 2005 |
Cytat:
|
no bedzie musial sie nasz rodak postarac ale to latwy projekt wystarczy wziasc zwyklego miesniaka dac mu futurystyczny karabin i troche lepkich besti do tego duzo krwi oraz sceneria ala kanaly wentylacjne z duza iloscia rurek :)
i film jak sie patrzy:) |
Nie chce nic tu krakać, ale te trzy samodzielnie wyreżyserowane przez naszego rodaka "projekty" to straszne szmiry ;)
|
Y@nkee_PL tez przed chwilą na to wpałdem w newsach na benchmarku :D
|
może to kogoś zainteresuje ;)
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:29. |