![]() |
no to film bez zbednej gadaniny tylko rabanka miecha na ekranie :D z tego co wiem The Rock raczej zbytnio rozmowny nie jest mam nadzieje ze filmu nie zrobia podobnego do Wing Commander'a bo nawet Prochnov(czy jakos tak ale gra w THE U-BOOT) pieknie zagral zwlaszcza jak peryskop uruchamial w kosmosie :D
|
Cytat:
Jurgen Prochnow wg mnei to calkiem niezly aktor |
Chris Vaughn (The Rock) tez nie jest az taki zly jako aktor w "Walking Tall" ... ale tu bedzie bardziej potrzebny jako soldier - wyglad
powinien dac sobie rade :D |
Cytat:
pieknie zagral az mi sie przypomina DaS Boot ale nie mowie ze to zly aktor tylko chodzilo mi o wstawienie klimatu Das Boot do filmu Wing.... mam nadzieje ze Doom bedzie odzwierciedleniem gry :taktak: |
******ic Doom the movie!! ja tylko czekam na Tetris The movie i Packman 3 :lol:
|
Technika filmowa tak poszła do przodu, że teraz filmy się robi na podstawie gier. Kiedyś to gry pisano na podstawie filmów.
|
Cytat:
|
ja bym chetnie zobaczyl Hitmana :) tez sie podobno "kreci"
|
Cytat:
|
ekranizacja hitmana = leon zwodowiec :) albo ow transporter :) tak mi sie kojarzy...
|
|
filmy robione na podstawie gier to w więkości niewypały
|
Cytat:
zbyt zagmatwanej fabuly wiec mysle ze nawet dziecko poradzi sobie z realizacja filmu :D |
Street Fighter tez nie miał zagmatwanej fabuły :) a popatrz jaki gniot wyszedł
|
czemu wlasnie nie gra jest tez gniotem wiec czego sie spodziewales :D mortal kombat
tez jest gniotem wiec mysle ze tego typu adaptacje filmowe gier zawsze beda gniotem :D a resident juz jest o wiele lepszy niz wymienione wyzej adaptacje gier :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:55. |