![]() |
Cytat:
|
spock tys jest fotoreporter fachowiec ;) albo ktos inny. patrzcie model Trust 820 ma takie parametry "Digital camera with high 2.0 Megapixel sensor resolution and 4.0 Megapixel camera resolution". Kumpel go kupil za ok 400zl i wmawia mi ze ma RZECZYWISTA wielkosc 4MBpixel a ja mu mowie ze to ma interpolowana a 2MB ma rzeczywita. Kto ma racje ?
Link : http://www.trust.com/home/default.ht...6d%3D0%26a%3D0 |
Cytat:
drukujesz ... zelazko .... that's all folks nie ma tylko bialego koloru (epson podobno ma) wiec biale napisy na czarnej koszulce odpadaja ... ostatnio drukuje fotki i 'wektory' z >cartoon network< (chojraki i johny brawo ma wziecie :zeby: ) jak bedzie wiecej chetnych to moge cos powrzucac |
Cytat:
z cala pewnoscia jest to moje hobby, ktore zaczelo sie od marnej cyfrowki :) teraz powrot do klasyki... robie analogowym ;) |
Cytat:
Sam bym sobie chetnie cos zrobil :) |
Chlopaki ale nie odpowiedzieliscie mi na ta "kwesite TRUSTA" please. Aha i czy moze nie wiecie czy ten Olympus 310 moze nagrywac filmiki bez ograniczen tak jak ten HP ? Nie mowmy o jakosi ani o tym ze to ma byc aparat anie kamera ;)
|
Trust to jest o dupe rozbić. On robi chyba dobre te aparato/kamery :P :peace: :D :D
Ale HP i Canon dla mnie :piwo: :) |
A60 u faszystów kosztuje 149 Euro
jak macie możlwość aparaty tam kupujcie, różnice cenowe są porażające |
Cytat:
|
Aha... przypomnialo mi sie :)
Apropos HP, to poza tysiacami goracych punktow na matrycy, wszystkie 3 czy 4 (juz stracilem rachube ile ich mialem :)) mialy przynajmniej jedna martwa pixele na LCD :D |
powiem ci że miałem jakiś czas aparat hp 635 i nie narzekałem. ładne kolory, rozdzielczosć itp. Ale w końcu nadszedł dzien w którym aparat pożyczyłem kumplowi i stało sie - ROZWALIŁ MI GO. Kase co prawda dostałem ale to nie to samo co dostać aparat na gwiastke a kupic samemu. Wiec polecam ten aparat
|
i tak dobrze ze dostales kase, bywa tak ze nie ma ani aparatu ani kumpla...
|
Cytat:
ale to skrajny przypadek... typ robi wybitnie "zydowskie" interesy ;) |
mr_spock@ ... chojrak trzyma sie niezle ... juz 10 pran i czarny z konturu ma 230 czrnego ...
|
A co sądzicie o : MInolta DiMAGE E323
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:57. |