![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
czy pomimo swego wieku oglądacie bajki?
chciałbym zapytać czy wy równieże mając już swoje lata nadal oglądacie kreskówki?
bo ja nadal padam ze smiechu oglądając: Tom i Jerry, Królik Bugs itp. ostatnio na FoxKids wyczaiłem bajkę Oggy i karaluchy - jest codziennie o 21.45 i nie mam takiej możliwości abym ją przegapił, śmieję się do łez ps. jak nazywa się z bajek taki niski koleś z wąsami i rewolwerami w dłoniach? często polował na królika Bugsa, zagrał też w Space Jam |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Gość
|
Re: czy pomimo swego wieku oglądacie bajki?
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jesli juz to Animatrixy... a ostatnio Spirited Away...
a piekna kreskowka byla dla mnie Final Fantasy VII - gra komputerowa ktora byla tak osobista, tak pelna emocji ze nie moglem w nia grac kiedy byl ktos w domu... autor tej gry - animacji, kolorow, histori jest geniuszem mam bliska mi kolezanke ktora lat ma naturalnie 18 (od paru ladnych lat ![]() ![]() ![]() ) ktora czasem zaglada do mnie z jakimis mangami czy jak to sie zwie - no i ogladamy te cuda przy winku i glupiej muzyce - o 4 rano nie wiemy juz co leci ![]() wiec tak - ogladam kreskowki ![]() [pomysl kowalika jest dobry - 18 lipca 1981]
![]() nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly. Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 17.04.2003 o godz. 20:17 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Dobry Człowiek
![]() |
alleluja !!!
nie jestem sam już drukuje ten topic aby pokazać niedowiarkom z mego otoczenia |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
Lipek, llat16, anonimowy oglądacz kreskówek
Można powiedzieć że wręcz uwielbiuam bajki. Najlepsze są dla mnie wszelkie produkcje Walta Disneya WarnerBros itp. Ulubione bajki i kreskówki to: Kaczor Donald Gumisie Smerfy Brygada RR Królik Bugs Z polskich: Reksio Bolek i lolek Z czeskicz: Krecik i wiele wiele innych ![]() Śmiało moge dodać, że nawet jak będe miał 40lat i więcej to też będe oglądał Ostatnio zmieniany przez lipek16 : 17.04.2003 o godz. 20:23 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Dobrze Ci radze - poczekaj jeszcze troche Ja jak znajde czas / heh no nie jestem jeszcze taki stary / to tez sobie jakiegos Reksia itp obejrze - jakbym mógł zapomniec bajki na którch sie wychowałem PS: ale tych terazniejszych dziwactw a'la Pockemon to nie PodrO ________________________________________________- Laser - lat 17
Ostatnio zmieniany przez Laser : 17.04.2003 o godz. 20:37 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gość
|
powinniscie dodawac swoj wiek.
|
|
|
|
#8 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Dobry Człowiek
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Ostatnio prawie nie mam czasu oglądać telewizji, ale jak przyjedzie siostra z dzieciakami z wizytą to mam kilka "awaryjnych" kaset video: Reksia, Koziołek Matołek, itp. włączam i jest spokój na jakiś czas ^_^ .
Z bajek kltóre kiedyś oglądałem przypadły mi do gustu najbardziej Gumisie. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
oglądam -lat 48.
Najchetniej czeskie dobranocki i stare polskie bajki na Polonii. Fox Kids i inne wynalazki -fe
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
no mam 16`stke i ogladam czasami bajki
padam ze smiechu przy takich bajkach jak tom and jerry ... uwielbiam DB i soulhunter i wogole wszystkie bajki podobne do nich ... ciekawe sa pokemony ... ktore ogladam bardzo zadko nio wsumie to tak ogladam
|
|
|
#13 | |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() i takze ogladam bajki ostatnio zadziutko ale lubi naprawde mozna sie posmiac jest to super motyw na pprawe samopoczucia odprezenie sie to poprostu zaj**** relaks zelea - lat 20 8)
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
oglądam ANIME - DRAGON BALL i nie tylko.
wali mnie to co inni o tym myślą .. ale mam prawo jestem dzieckiem
|
|
|
#15 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
hmmm, ja oglądam i lubię:
Samurai Jack - fajna rozwalanka. Bliźniaki Cramp - takie nieszkodliwe małe coś, jeden brat robi numery drugiemu. Owca w wielkim mieście - jedna z niewielu kreskówek na której leże ze śmiechu The Simpsons - jak wyżej, "Homer Homer to nasz facet, jeśli mu się nie uda, to będzie placek" Dexter's Lab - niektóre numery są dobre. Sąsiedzi - rządzą. na razie tyle pamiętam, coś sobie przypomnę to dopisze |
|
|
|
![]() |
|
|