![]() |
Cytat:
|
Ja ostatnio ogladalem Treasure Planet - bardzo fajny film
|
Re: czy pomimo swego wieku oglądacie bajki?
Cytat:
z tego co pamietam, to on sie wabi Sam (ale moge sie mylic);) a co do bajek, to czasem ogladam Tom'a i Jerry'ego (mistrzostwo swiata), Strusia Pędziwiatra (Kojot jest po prostu kultowy :)), Dextera, i jeszcze pare innych... :) --------------- 17 lat ;) |
Cytat:
to co leci na FoxKids to "Oggy i karaluchy" - świetna bajka koty to Jack i Oggy a karaluchy to Dede (moja ulubiona postać), Joey i ..... nie pamiętam kto |
Sąsiedzi , pies Chojrak , no i oczywiście królik Bugs to poprostu klasyka ^_^ . Ukochana bajka mojej zony to pszczółka Maja^_^
|
Cytat:
A on: Pół godziny spokoju jest więcej warte niż dwie godziny sprzątania :idea: |
Cytat:
|
Cytat:
BTW kreskowki to dobra metoda na takie małe szkraby / zapodasz kreskówki + jakieś słodyczne i masz z głowy problem :) mozna się spokojnie zajać czymś innym niz pilnowanie aby czegoś nie zbroiły pozdro |
Cytat:
|
Jasne, mój synek skończył właśnie 7 lat i nie darowałby mi gdybym mu nie kibicował i razem z nim nie ogłądał. 8)
|
Cytat:
Slayersów nie oglądasz ? |
lat 22 i ogladam codziennie (jesli leci w TV) :
Tom i Jerry , Sasiedzi , Simpsonów , Beavis and Butthead (ale to juz chyba nie leci) |
Cytat:
sorry zle to ujołem :) miało to brzmieć tak że nie jestem jeszcze dorosły :) sorry |
Jasne że oglądam. (23 l.)
Może nie najczęścięj, nie regularnie, ale oglądam) Ostatnio obejżałem Tytusa- wersję pełnometrażową, ale to ze względu na stare czasy. :buu: przepraszam wzruszyłem się.........;p |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:40. |