![]() |
Baku sorry ale przy takim laczu nawet bym sie nikogo nie pytal tylko siadal przed kompa i mial to za 20 min. Wchodzisz na dc i sciagasz. Widzialem to na kazdym hubie jest tego pełno !!
|
Cytat:
|
ja sie nie moge doprosic admina o przekierowanie portow ( ciekaw jestem czy to z strony technicznej duzy problem dl anigo i jaki to ma wpływ na wydajnosc sieci ) mam LowId i pobieram z max 4kb/s i to przez niedlugi czas a tak to czekam czekam czekam i wszyscy tylko odemnie zsaja - ale jeden filmik za 2 tygodnie juz pobralem ! :)
|
Cytat:
Co tam się będzie innymi przejmował :( |
To zmniejsz wysyłanie ;) Ja mam srednio na dobe około 1,5GB. Jak są bardzo chodliwe pliczki to nawet 2,5GB
|
Ja tam już mam dosyć tego muła. Ściągałem 4 Gb przez ponad tydzień wysyłając ponad 9 blee.
Sprawdź sobie www.torrentreactor.net całkiem ciekawie to wygląda. |
Mnie tylko wkurza, że do dziś nie udało mi się przekierować tego UDP (czy jak tam to się nazywa)... no i muł i tak cały czas chodzi jak muł...
|
Cytat:
http://www.powerlite.hostings.pl/for...?showtopic=131 8 ) |
witam!
moglibyscie mi powiedziec jak najlepiej skonfigurowac emule na neostradzie? Pozdrawiam |
U mnie w zakladkach mam ustawione 32/8 i do takiej predkosci mi pobieranie dochodzi i wysylanie dochodzi.
Lacze jest dzielone.Jakbym mial sam to bym ciagnal w granicach 60 a ode mnie by szlo 16. To takie przyblizone wartosci. Ale nie o to mi chodzi zeby sie chwalic bo nie ma czym Tylko mam pytanie odnosnie strony shareconnector.Otoz jak sie orientujecie zostala ona tymczasowo lub dozytnio (czas pokaze) zamknieta. A byla tam dosc duza baza linkow i mam pytanie czy jest gdzie w necie jej mirror co by mozna bylo z tej bazy jeszzce skorzystac? Pozdro |
Ja na mulku mialem rekordowo 105 kB/s, ale tylko przez krotki czas (ok. 2-3 min). Tak na ogol transfer waha mi sie w granicach 70-80 kB/s (w zaleznosci co ciagne) ;).
|
A ja na emulu mam LowID i marne 2-4 kb/s :buu:
|
No ja mam przekierowane zarówno porty TCP jak i UDP, a i tak kolejki dają się we znaki, oczywiście po włączeniu eMula, bo jak pochodzi troche to się buja że hoho :D
|
Cytat:
|
Średnio emule u mnie kręci się na około 40kB/s, w nocy jak mniej osób w sieci siedzi to nawet 100kB/s. Rekord mój to ok 120kb/s, ale nie mam screena..
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:12. |