![]() |
Cytat:
Prezesikom często grożą... :P |
Zg***322;osi***263; spraw***281; na policje ot co.
|
Cytat:
Śmichy, chichy, ale serio ten ktoś bardzo dużo o mnie wie. Na początku było to nawet zabawne, ale teraz już przestaje.. |
Cytat:
|
Cytat:
Icemac jakiś ostatnio kochliwy wydaje się być... |
:rotfl:
|
My***347;li, ***380;e na mini ka***380;dy poleci :D
|
Cytat:
A te pogróżki, to nie przychodzą czasami o 3.30? :haha: |
Ostatnio to nawet Rycho si***281; na poczt***281; nagra***322; :haha:
|
Znaczy, ***380;e ca***322;kiem mu ju***380; odbija :D
|
Odbija - nie odbija, ale żadna siła nie zmusi mnie o tej porze do odebrania telefonu. :D
Dlatego w trakcie wysłuchiwania wiadomości dowiedziałem się, że jestem świnia :> No chyba, że baba... || z tymże to ZŁO :na_ucho: |
Cytat:
|
Mo***380;na i***347;c na policje. Pokaza***263; SMSy i jesli jest w nich gro***378;ba ewidentna. Go***347;***263; zostanie oskar***380;ony o tzw. gro***378;by karalne. Pewnie i tak nie p***243;jdzie siedzie***263;, chyba ze ma ju***380; co***347; w kartotece, ale powinien przesta***263; dr***281;czy***263;, Przerabia***322;em takie rzeczy z niedosz***322;ym m***281;***380;em mojej kuzynki.
|
Witam a ja ma taki problem... Pewien chlopak ktorego poznalam jakies 1,5 roku temu bawi sie wypisujac do mnie smsy o roznej obrazliwej tez tresci. trwa to juz ok roku... na poczatku go niepodejrzewalam... jednak teraz kojarzac fakty wiem ze to on... ta osoba wiedziala o kazdym moim kroku gdzie jestem co robie... aby mnie bardziej zmylic wymysli ze ta osoba pisze rowniez do niego, ostrazegajac go przede mna... numery sa falszywe, z karty kupowane tylko dla potrzeb pisania do mnie.... ostatni ktory sie odezwal to juz 6 z kolei.... Dodatkowo puszcza mi syg z zastrzezonego... domyslam sie ze to jego prawdzywy nr ten ktory posiadam ja.... Co robic.... ma ktos jakas propozycje.... prosze o rade....
|
Zmienić numer i nie rozdawać byle komu ...
Kolekcjonuj w telefonie co lepsze sms i idź potem na policje po konsultacje w tej sprawie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:06. |