![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mój telefon również ma taką funkcję, ale na szczęscie nie musze z niej korzystać.
Być może wszystkie z WM to mają? Z innych ciekawych funkcji jest ukrywanie numeru wobec wszystkich nie wpisanych w książke telefoniczną. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
A czy w tych wszystkich nowoczesnych fonach jest też funkcja "raport doręczeń" albo zwiększenie mocy w przypadku słabego zasięgu. Mój poczciwy S 25 coś takiego ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Jukebox Hero
Niestety, ostatni telefon w którym było zwiększenie zasięgu jaki widziałem to Motorola V3. Ale i tak działało to dość marnie (po prostu częściej szukał sieci). Siemensy S25 i S35 tez rzeczywiście miały coś takiego, ale czy było to skuteczne ciężko jednoznacznie powiedzieć.
Poza tym telefony różnią się bardzo mocno zasięgiem. Najsłabszy jaki spotkałem ma Sony Ericsson T610 - traci sygnał tam gdzie inne mają go połowę. Z tego powodu tel bez tej funkcji może radzić sobie lepiej niz tel z nią. Raport doręczeń SMS oczywiście jest chyba w każdym nowym telefonie. W WM6 na pewno. Różne telefony jednak różnie je traktują. Niektóre po prostu wyświetlają komunikat (SE), inne zapisują raport jako SMS (wole to pierwsze, bo nie spamuje skrzynki. Niestety WM zapisuje SMS). |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ze wszystkich testowanych przeze mnie fonuw najlepszy zasięg ma nokia n82.
często zdarza mi się sytuacja, gdy znajomi muszą zadzwonić ode mnie, bo brakło im kresek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Jukebox Hero
A ten sam operator?
Od wczoraj jestem w playu i zasięg jest o niebo lepszy niz mialem w Erze. Mam 3G tam gdzie Era gubiła sygnał. A 2G spokojnie nawet w piwnicy. Jeżeli nie znajdzie Playa przełączy sie na Plusa 3G lub 2G. Nawet osławiony T610 zamiast wiecznie pokazywać "tylko alarmowe" pokazuje 3/5 kresek ![]() Pamietam w 1998 roku byłem w Bieszczadach na wycieczce w liceum. Miałem telefon Alcatel OneTouch z wysuwaną antenką w Erze, koleżanka miała w Plusie i też pożyczała ode mnie (moze nie miała takiej antenki fajnej?). Ale i tak zeby czasem wysłać sms musiałem sie nabiedzić. Chyba tylko na tamie nad Soliną wszystkim działały. W roku 2000 w Pieninach miałem Siemensa C25 i juz nie było problemów z zasięgiem. Dziś wiem czemu, patrzcie jakie obsługuje częstotliwości : http://gsm.magazyn.pl/telefony-komor...C25/siemensc25 ![]() a tak serio to był pierwszy mój dwuzakresowy 900/1800 Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.05.2009 o godz. 13:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gdzie masz blokade polaczen i sms od jakiegos nr w wm6? zobacze u mnie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Jukebox Hero
Programy -> Menedżer Telefonu -> Lista numerów zabronionych.
Obok takich ikonek jak Menedżer Karty Sim i Play (wcześniej chyba była Era Omnix). |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam angielska wersje ale nie mam w programach phone menagera ;]
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Jukebox Hero
To widocznie jakiś dodatek gigabyte.
Menadżer Telefonu to po prostu folder z inna ikonka i tam są skroty do programów. Ale moze jest gdzieś odpowiednik. Musi byc jakas aplikacja która daje dostęp do usług sieciowych simextra. (w playu np playnet,muzyka na czekanie, lokalizator itp) mozna tam poszukać reszty. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.05.2009 o godz. 14:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|