![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#19 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.03.2002
![]() |
Cytat:
Witam, wlasnie zainstalowalem sobie nowy system i chcialem zrobic ladny obraz bez zadnych zbednych smieci. Niestety mam ten sam problem w Drive Image by FOSI. Tylko u mmnie wyglada to roanie. Czasem podczas weryfikacji (mysle, ze mimo wszystko ona jest potrzebna) komputer jakby sie zawiesza. Zdarzylo mi sie to raz na pierwszej plytce i 2 razy na drugiej w kolejnosci plytce. Zapisywalem na CDR i CDRW. Objaw byl taki, ze w moim LG 8160B jednoczesnie palily sie dwie diody (czytajaca i zapisujaca). Probuje zatem Norton Ghost 2003, ale tu tez nie za ciekawie. Gdy chce zapisywac na CD bezposrednio to nie zamknelo mi sesji 3 plytki wywalajac jakis blad i caly obraz poszedl do kosza. Zrobilem zatem obraz na drugiej partycji dzielac go na kawalki dajace zapisac sie na CD. Zrobilem bootowalny CD zgdonie z artykulem ale po zastartowaniu i przejsciu do Ghosta przy wybieraniu jako zrodla CD nie ma mozliwosci wyboru nazwy pliku a gdy klepnie sie domyslna nazwe to wtedy pokazuje sie blad, ze to nie jest obraz ghosta. Robilem dyskietki startowe z PC-Dos i MS-Dos. Z nich startujac bezposrednio tez nie ma mozliwosci wskazania obrazu z plyty. Czy moze spotkaliscie sie z podobnym problemem i jak go rozwiklaliscie? Pozdrawiam, bjak |
|
![]() |
![]() |
|
|