Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.03.2004, 13:20   #16
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
temat byl walkowany juz (i skrytykowany przeze mnie i prze grupe innyc juzerow), ale w zaden sposb ie rozwiazany (bo postawiony zle)
piszcie co chcecie, ale reklama ksiazek przypomina newsa - i to nikomu sie nie podoba!
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.03.2004, 13:26   #17
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Napisalem co mysle (jak cos wyglada jak news, jest umiejscowione idealnie tam gdzie newsy to wybacz ale przemycacie cos tylnymi drzwiami). Czlowiek u nie rozumiesz ze umieszczanie reklam podszywajacych sie pod newsy (bo tak to wyglada) jest tym samym co umieszczanie reklam w newsach?

Ja sie nie wypowiadam za innych, sami sie wypowiedzieli w tamtym watku. Walkuje jeszcze raz bo jak widac do was nie dotarlo, mimo tego ze sami cos obiecaliscie. Problem w tym ze nie dotrzymaliscie slowa. I to jest bezsensowne?

Co do samych ksiazek - ja nie mam nic przeciwko, chodzi tylko o jakas jasnosc sytuacji. Trzeba bylo powiedziec w tamtym watku ze nie interesuje was zdanie innych a nie spytac sie, dostac odpowiedz i zrobic po swojemu.

PS Zostawmy Sida w spokoju. Napisalem jedno zdanie nawet w sumie nie o nim tylko o tym jaka zaczynam myslec o atmosferze panujacej w redakcji a tu teraz kazdy z was sie do tego odnosi.

Ostatnio zmieniany przez Plemnik : 05.03.2004 o godz. 13:28
Plemnik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.03.2004, 13:56   #18
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Plemnij to nie do nas nie dociera a do Ciebie chyba nie dodarlo. Informacje o ksiazkach mialy nie byc w newsach i nie sa. Natomiast beda sie pojawiac tam gdzie wczoraj. Dzialania takie beda okazjonalne bo dotycza ciekawych ksiazek z promocji dnia.

Rowniez po zmianie szablonow strony CDRinfo.pl informacje beda sie pojawiac w podobnym miejscu i formie tyle, ze strona bedzie wygladac inaczej.

Stanowisko CDRinfo.pl jest jasne i stanowi kompromis pomiedzy tym czego my chcemy i uznalismy za oplacalne dla portalu a tym czego chcieliby niektorzy nasi wiecznie niezadowoleni goscie.

Temat sprzedazy ksiazek uwazam za DEFINITYWNIE zakonczony. Dalsze dyskusje nie prowadza do niczego sensownego i stanowia strate czasu.

EOT
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.03.2004, 14:07   #19
Plemnik
Forumator

No to owszem nie docieralo do mnie ze nie ogarniasz swoim rozumem ze to to samo, w tym samym miejscu tylko pod inna nazwa. EOT
Stary 05.03.2004, 14:40   #20
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Nooo, szanowny BD i Bartez'ie... To że ktoś nie widzi sensu wypowiadania się na temat, na jaki z góry macie swój stosunek (olewczy wobec zdania ogółu) nie znaczy, że inne zdania nie istnieją. Popieram Plemnika, ale nawet ja mam już dość pisania co i jak, bo budowę cepa zna niby każdy dres (według teorii BD), ale już zasad działania portalu DLA LUDZI nie zna ani dres, ani BD.
Przykro to pisać, panowie, ale WSZYSCY począwszy od Miśka robią serwis tylko pod siebie. No cóż, skoro czynnik ludzki potrzebny nie jest, to czas po prostu to miejsce opuścić. I ja tak zrobiłem.
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"
Monter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.03.2004, 15:11   #21
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jest taka stara zasada : jak sie nie podoba to tego nie uzywaj/ogladaj itp. I musze wam szczerze powiedziec ze dla mnie strona glowna cdrinfo.pl nie istnieje od czasu powstania tego problemu.
Szczerze mowiac lepiej skorzystac z newsow na mniej nachalnych serwisach a tutaj zagladac tylko na forum, czego i wam zycze.
Zreszta watpie zebym teraz komus polecal www.cdrinfo.pl jezeli juz to forum.cdrinfo.pl albo inny serwis - no i problem rozwiazal sie sam 8)

Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 05.03.2004 o godz. 15:14
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.03.2004, 15:43   #22
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
AMEN
a chyba nie o o chodzilo Adminom, jak wchodzili w komitywe z Helionem takie posuniecia zabija kazdy serwis
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.03.2004, 18:10   #23
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
reklama dzwignia handlu...........
nie rozumiem waszego(obydwu stron ) zdenerowania.
mi osobiscie reklamy nie przeszkadzaj dopoki sa one w dobrym tonie i dyskretne
nie cierpie gdy ktos mnie zasypuje mailami o reklamach, tak samo nie lubie wtskakujacych okienek z reklamami... a taka reklama jak na cdrinfo.... jak mnie zaciekawi to spojrze a jak nie, to omijam

wiec po co sie denerowac.... jest tyle wazniejszych problwmow na swiecie!!!

z uszanowaniem Stef
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.03.2004, 19:01   #24
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Stef
nie cierpie gdy ktos mnie zasypuje mailami o reklamach, tak samo nie lubie wtskakujacych okienek z reklamami... a taka reklama jak na cdrinfo.... jak mnie zaciekawi to spojrze a jak nie, to omijam

z uszanowaniem Stef
nigdy nie bedzie zadnych popupow, warstw flashowych, czy scigajacych reklam, ktore nie wiadomo gdzie zamknac

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.03.2004, 19:22   #25
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Stef i masz do tego zdrowe i obiektywne podejscie. Tak trzymac.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.03.2004, 20:16   #26
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
He, He - czasami pojawiają się tutaj "tematy zastepcze", całkiem jak w naszym życiu politycznym - wygląd strony, jej zawartość jest jaka jest i prawdę mówiąc guzik mnie to obchodzi i obchodzić nie powinno.
paput2000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.03.2004, 21:30   #27
Plemnik
Forumator

Zdorwe podejscie zdrowym podejsciem, nie w tym problem. Problem w oszustwie jakiego sie dopuszczono - najpierw pyta sie uzytkownikow co o tym mysla a jak wynik wychodzi nie po mysli pytajacych (czytaj szefostwa) to pisze sie ok, skoro tak. Nastepnie robi sie i tak to samo w innym ubranku (to nie news tylko wtyczka - a jaka roznica jak wyglada i zacghowuje sie tak samo?). W tym jest problem czego pan BD udaje ze nie rozumie. Dzisiaj chodzi o drobnostke bo te reklamy nie sa uciazliwe, ale co bedzie jutro?
Stary 05.03.2004, 21:35   #28
Plemnik
Forumator

Cytat:
Napisany przez Stef

z uszanowaniem Stef
W pelni sie z Toba zgadzam, przeczytaj o co wlasciwie chodzi bo nie do konca jest kwestia w samych reklamach tylko w kombinacjach z nimi zwiazanych. Chcialbys zeby ktos ci tzw kit wciskal?
Stary 05.03.2004, 23:10   #29
Misiek4
____

Data rejestracji: 26.05.2000
Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Plemnik
Nie tak dawno sam Misiek napisal na forum odnosnie reklam heliona ze reklamy beda w reklamach (banerach) a newsy w newsach.
A dzisiaj co? Znowu reklamka w newsach. Przepraszam, nie w newsach - w krotkiej notce wygladajacej jak news, znajdujacej sie nad newsami bleee. W sumie nie mam pewnosci czy to od dzis czy od jakiegos czasu bo mialem przerwe w zagladaniu na forum. Najbardziej wkurzylo mnie to ze profilaktycznie jej nie mozna komentowac - nie ma to jak asekuracja co panowie?

Powiem krotko. Ż A Ł O S N E!
Misiek napisal i tak sie stalo: REKLAMA KSIAZEK NIE POJAWIA SIE JAKO NEWS. Pojawia sie jako reklama TEKSTOWA nad newsami. To ze nie wyglada jak news jest oczywiste. Jezeli reklama sie nie podoba, to bardzo mi przykro. Co do kwestii zwiazanej z komentarzami do reklam - pomine to milczeniem.

Pozdrawiam
Misiek4
Misiek4 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.03.2004, 23:16   #30
Plemnik
Forumator

Taaa faktycznie nie wyglada jak news... nie osmieszaj sie...
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: