![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a tak dla przypomnienia: z tego co pamietam, w sondzie dotyczacej ksiazek jednak wiecej Uzytkownikow zaglosowalo, ze chce aby ich informowano o promocjach... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
Podsumowujac: najpierw ankieta z bardzo stronniczym pytaniem (do sprawdzenia w archiwum). Pozniej mimo nawet takiej manipulacji wynik jak pamietam raczej pol na pol. Punkt nastepny czyli decyzja jednego z naczelnych ze reklamy beda w reklamach (banerach) a newsy w newsach (tez do sprawdzenia w archiwum). Teraz umiejscowienie reklam w tym samym miejscu (i bez kitowania ze to zupelnie co innego bo inaczej to nazwiecie - teraz jest nawet gorzej bo news sie dezaktualizuje i znika ze strony a przynajmniejjest coraz nizej a to badziewie jest caly czas u gory), z drobna korekta czyli bez komentarza. Na koniec glupie tlumaczenie sie bo inaczej nie da sie okreslic twierdzenia ze to wszystko ok bo przeciez to nie news bo technicznie (od strony wykonania) zupelnie sie rozni). Cos pominalem? A nie wspomnialem tylko o najezdzaniu teraz na forum na mnie przez BD przy kazdej okazji nawet w sposob osmieszajacy glownie jego: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=32175 Pieknie nie?
|
|
|
|
#4 | |
|
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forumator
![]() |
Taaa faktycznie nie wyglada jak news... nie osmieszaj sie...
|
|
|
#6 |
|
![]() ![]() |
Plemnik widzę że twój topic przyciąga do rozmowy całą śmietankę CDRINFO
nawet Misiek się odezwał Komentować treści wypowiedzi jednak nie będę i tak za dużo ostatnio złych słów zostało napisane ![]() nie tylko w tym topicu
Ostatnio zmieniany przez adixo : 06.03.2004 o godz. 00:02 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pozdrawiam Misiek4 |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
( na teraz 676 odsłon tego topicu) ale powiem ci że długo się wahałem czy dołączyć się ze swoją wypowiedzią do tego topicu ( myślę że wielu myślało to samo i jednak stwierdzili że nie warto się wcinać) post swój napisałem dlatego aby zwrócić wam wszystkim kochani i użytkownikom i tworzącym ten serwis ( bardzo doceniam wasze zaangażowanie w ten serwis) na to co osobiście ja ostatnio odczuwam zaglądając na forum, a mianowicie zdegustowanie przez duże Z Zarejestrowałem się na tym forum w styczniu 2003 roku chociaż gościłem tu przeszło rok wcześniej tylko czytając i przez ten czas bywały różne utarczki słowne ale to co się ostatnio tu czyta to trochę uważam że przesade atmosfera robi się nieprzyjemna może już czas wrzucić na luz i skończyć z i z pewnych żeczy widać nie da się przeskoczyć (plemnik to przede wszystkim do ciebie i nie tylko ) a może już czas na wszystkich serdecznie pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
![]() ![]() |
Zresztą mamy nowego moda i tu ukłon w jego stronę
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
my jestesmy jedynie slugami pana naszego, wladcy swiatlowodow, krola bitow pedzacych po zakamarkach sieci ...
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
z jednej strony dziwi mnie troche zachowanie uzytkownikow co po niektorych....
ktos was informuje ze mozna nabyc taniej ksiazke(chyba o to chodzi) a wam jeszcze zle? kiedy indziej byscie sie rozwodzili nad tym dlaczego ksiazki sa takie drogie. tak jak mowie, nie widze nic "natretnego" w tej reklamie,wiec po co caly ten szum? i z tego co zauwazam, to ta dyskusja schodzi na coraz to glebsze tematy dotyczace forum jak i calego serwisu cdrinfo. z jednej strony to my, uzytkwnicy tworzymy to forum.ale z drugiej strony musimy sie tzreymac pewnych zasad oarz liczyc sie ze zdaniem wyzszych, czyli operatorow itp. rozumiem ze ni ema ludzi i rzeczy niezastapionych,ale jedno wam powiem...... troche kultury i tolerancji..... to chyba wszystko co mam wam do powiedzenia. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Plemnik gagasz jak 10 letni smarkacz. Jezeli Ci sie nie podba co robimy to nikt Cie nie musza bys tutaj wchodzil.
Tyle mialem do powiedzenia EOT
|
|
|
#13 |
|
Forumator
![]() |
To faktycznie argument. Prawie tak dobry jak w podanej przeze mnie przed chwila dyskusji. Nie pozdrawiam.
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
wszyscy naokolo mowia o atmosferze na forum. tez zauwazylem ze kiedys bylo duzo lepiej. ale to przeciez my sami tworzymy atmosfere tego miejsca i od nas zalezy jak ono bedzie wygladac... a patrzac na to co sie teraz dzieje, na te krytyki niektorych uzytkownikow skierowane w strone administratorow oraz na zachowanie i odpiwdezi w stusunku do inncy czlonkow forum, dochodze do wniosku ze to forum za niedlugo umrze smiercia naturalna. a tego chyba nie chcecie/chcemy..
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |