![]() |
Cytat:
|
Cytat:
widze, że dostałeś "specjalne" reputki - te rozowe za co rozdaja ?! || |
|
No to zabawcie się w "2 Fast 2 Furious" na zestawie ulic MotorCity ||
hehe |
Cytat:
|
@Hinks widzisz już jest nas 4 przeciwko AssasinX'owi :D :> :fiu:
Pamiętam jak kiedyś kupowałem co 2-3 tygodnie jakis zestaw :) Było trochę kasy to odrazu szedłem i kupowałem nawet ten najmniejszy zestaw co był np. ludzik+koń :D |
panowie spokojnie tu o klockach, zaraz się bić jak o foremki w piaskownicy? :D
a jak kogoś trzeba będzie przenieść na czerwoną stronę mocy to się zrobi :> czasy były takie, że trzeba było nieźle się naprosić o LEGO (w Pewexie za dolary, cena okropna :\ ale podobno za Gierka było lepiej :wsciekly: ) miałem kilka dużych zestawów i dużo małych, dawało się z tego niezłe bajery robić. zestawy były 100% kosmiczne - kto pamięta to wie o czym piszę, kto nie niech wymyśli :P oddałem to wszystko tak dawno temu, że nawet nie pamiętam. moja córka urodziła się w tych "gorszych" czasach (niż za Gierka (( ) więc miała tego całe mnóstwo, ale i tak wolała lalki (i urywać im głowy || ) |
Cytat:
|
@AssasniX
Było nawet dobrze z tobą ale znowu ci odbija :| Żebyś później nie żałował :fiu: PS.A ciebie nikt na to forum nie zapraszał (( :klnie: |
Cytat:
Zresztą :) Zaraz będziesz miał cos gorszego niż czerwona kropę :banan2: :D |
Cytat:
|
Cytat:
I pewnie założysz kolejne już chyba 6 konto? :> :| Tak tylko ci mówię, abys uważał :taktak: A kim ty jesteś, że zapraszasz tych czy innych? :> Dobra koniec OT ;) |
Nie chce sie podlizać (( A Was tu nikt nie zapraszał :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Gdybyś mógł to byś pewnie spał u mnie :haha: I weź mi takimi tekstami nie rzucaj!! (( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:23. |