![]() |
jak bylem maly kocham sie bawic lego
potem sam zaczolem dokupowac sobie komplety... na ile moje skromne fundusze pozwalaly bieglo sie do pewexu to jednak byly zupelnie inne klocki - dawalo sie z nich zbudowac wszystko teraz jak widze te nowe komplety - dwa klocki tworza cala konstukcje :| zadnej kreatywnosci, wsio gotowe... ozatym producent zastrzegal sie ze nigdy nie bedzie w klockach lego broni palnej - i tak bylo, byla tyko bron biala w zestawach piratow i rycerzy a niedawno widzialem klocki z indianami i cowboyami ktrzymajacymi strzelny swiat schodzi na psy, skoro nawet klocki lego sie popsuly |
Cytat:
|
Cytat:
allegro stoi otworem :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja sprzedałem rok temu karton z ok. 8kg tych klocków :| :(
Dzisiaj zbiłbym majątek na tym :D :> |
Ja też mam tego troche (jest jedno pudełko wielkości dwwóch po bótach) teraz bawi się tym moja młodsza siostra, ale według instrukcji nic byś nie poukładał. ;D Tak macie racje tehniki były najlepsze. Moim zdaniem te klocki bardzo rozwijają wyobrażnię, ponieważ trzebabyło najpierw pomyśleć jak to będzie wyglądało i jak to zrobić, a pozatym teraz są takie bajki co wogóle nie rozwijają tylko uczą przemocy, a zabawki zazwyczaj są podobiznami bochaterów tych bajek itp. (nie ma to jak Smurfy, Muminki itd.).
Pozdo dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
a wie ktos moze jak zreperowac ta pompke pneumatyczna z tehniksa???
|
Cytat:
|
Ja też mam sporo tych klockow, ale pomimo tego że siedzą sobie nieużywane to jednak bym ich nie sprzedał.
Do dzisiaj mam złożony jeden zestaw (właściwie to to jest jakiś dźwig/kopara) z technic'sa, jak przychodzi do mnie mój 5 letni kuzyn to się ma czym bawić :) |
Cytat:
|
Oj stare dobre czasy, zaczynałem od zestawów Legoland i dalej Technik, to było to pneumatyka, elektryka i sterowanie na kablu. Fakt kiedyś Lego podnosiło we mnie adrenalinę a sam zakup w Pewex'ie był cool. Było minęło, według mnie te klocki bardzo rozwijają intelektualnie, nie to, co ta chińska tandeta.
|
u mnie tego lezy cala taka duza skrzynia :) byc moze kiedys sprzedam chociaz czesc zestawow
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:23. |