![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 | |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
eeee ymm |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
hm..??. Widze, że ludzie nie umieją czytać, ale to nic. Może znajdzie się lekarstwo. Jeżeli nie wiecie czego nie przeczytaliście to się domyślcie jeżeli jesteście tacy mądrzy
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
. Wreszcie ktoś nauczył się czytać . Wszelkie UWAGI co do mnie proszę kierować do mojego topicu :ok:
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Gość
|
A może wszlkie uwagi na twój temat bedą kierowane do ankiety, która pewnie niedługo powstanie
Ostatnio zmieniany przez cybermat16 : 29.12.2003 o godz. 16:39 |
|
|
|
#51 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Ja ci proponuje z dyskw albo Samsunga alo Segate, ew `hitaczi`
![]() unikaj maxtorow a co do tego czy 2 dyski czy jeden? proponuje skorzystac z wymiany , w zaleznosci ile ten dysk u `kolegi` w kompie zyje, ale im dluzej tym bardziej oplaca sie zamiana ... UPDATE: powyzsze zachowania potepiam ... po pierwsze primo - Piterniel, dopoki nie wiedzialem o co tu chodzi nic do cieiie nie mialem, ale teraz juz widze. powiem ci ze za `mlody` jestes zeby pyszczyc do starszych od siebie u-zerow ... ja tez nie estem tu dlugo no ale zawsze cos. no i przedewszystkim nie kluce sie z nikim, bylo tylko jedno nieporozumienie z jasutem ale juz sie chyba wszystko wujasnilo ... i nie mamy do siebie zalu ![]() po drugie primo uwazam ze zachowanie pozostalych tez niejest odpowienidnie ... nie trzymam tu niczyjej strony, Sid zainicjowal ta sytuacje i mysle ze reszta nie reagowac, to powinna byc sprawa miedzy sidem i Piternielem. na szczescie sid jest na tyle dojrzaly, i reszta tez, ze nie bedzie wyciagal powazniejszych konsekwencji. szanuje go za to ze jednak potrafi sie zachowac po trzecie primo jak juz mowilem nie trzymam niczyjej strony. i nikogo nie potepiam ... prosze jedynie o powazne zachowanie sie Piterniel PRZEGINASZ !
![]() Ostatnio zmieniany przez mallow : 30.12.2003 o godz. 13:30 |
|
|
|
|
|
#52 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha!
No i w koncu ja tez wiem, o co chodzi. Nareszcie ![]() Ale glosu zabierac nie bede, podobnie jak moj przedmowca nie trzymam niczyjej strony, a nie chce mi sie az tak dokladnie wnikac w to, co sie tu dzieje, zeby czyjas jednak zajac Moglbym tylko powiedziec - nie kloccie sie, ale to tez niczego by nie rozwiazalo, tak wiec powiem jedynie - dojdzie do jakiegos porozumienia i zakonczcie inteligentnie te dyskusje, bo poki co, to nie widze tu zadnego wzajemnego zrozumienia.
|
|
|
#53 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Ooo - tu też mnie coś omineło?, a taki niewinny temat ma ten topic.
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Cichy mod
![]() ![]() |
Widze, że Topic odszedł od tematu
.Wybór dysku 160GB (7.200) 8MB Cache ATA/133 Samsung Caviar Maxtor Jaki wziąść ??
|
|
|
|
|
#55 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szajsunga wez
|