![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Otworzyłem ten temat pierwszy raz od przerwy świątecznej i nie kumam po co następna taka dyskusja i wszyscy nadal do niej się kleją. A ty Piterniel życzy Ci w nowym roku żebyś się zmienił bo tak jak piszą ludzie: "ty zawsze byłeś inny" , a przez Ciebie tylko to forum wygląda żałośnie.
|
|
|
|
#33 |
|
Gość
|
Na stronie Intela mozna znaleź jedynie nowsze sterowniki do moje płyty głównej, mogę ci wysłac e-mail instrukcję obsługi do mojej płyty głównej (instrukcja jest w wersji elektornicznej), może ty znajdziesz tam zapis czy obsługuje duże dyski typu 160 GB, dodałbym tą instrukcję jako załocznik na forum, ale zajmuje 430 kb, tak więc na forum jako załoncznik nie da rady go wrzucić
|
|
|
|
#34 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
. Po co miał się rejestrować jak nie miał internetu. Tylko "sprawni inaczej" mają takie problemy. Ja nie mam
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Hit me if you can!
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez _Neoo_ : 29.12.2003 o godz. 17:00 |
||
|
|
|
|
|
#36 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Neo ja tą jego wypowiedź przemilcze, nie przejmuje się nią zbytnio.
A po co miał się rejestrować jak nie ma netu? Ale ma Ciebie i może u Ciebie się zarejestrować. Może i także po to, żeby nie było takich dyskusji o tym co ty wyrabiasz. Dziecko wyluzuj! Czekam na następne rozbrajające posty. Przypominasz mi takie osoby które niczego nie potrafią przyjąć do siebie, nie uczą się na błędach, myślą, że pozjadały wszystkie rozumy i co najgorsze one się nie zmieniają. Nie lubie strasznie takich ludzi.
|
|
|
#37 | |
|
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
. Nie wiem o co wy się wogóle kłócicie. Może załóżcie Topic. Jak wywaliś Piterniela z forum SĘPY kto tu się wymądrza.Nie będę dłużej z tobą konwersował, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami, a poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń, więc dochodzę do konluzji, że twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne.
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 29.12.2003 o godz. 13:33 |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
nie wiesz? To zapytaj kogoś kto to rozumie. Masz problem z czytaniem pisanego tekstu? Chyba z pisaniem też. Nikt nie będzie na pewno zakładał takiego tematu. Niektórzy to już Cie dawno olali. Będziesz dalej ludzi wnerwiał i zadziwiał.......wylecisz w naturalny sposób. Proste jak marchewka 8)
nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 29.12.2003 o godz. 13:38 |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Cichy mod
![]() ![]() |
To się pytam Ciebie. Bo jeżeli się kłócisz to to rozumiesz
. Qrwa i co myślałeś, że to serio było z tym tematem. Jaki KOLO z ciebie jest. Nie bierz wszytko do serca dziecko. I przestań tyle gadać bo się muchy zlatują.KONIEC TEMATU.
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Tak na serio to zastanów się nad sobą i nad tym co napisałeś. "Qrwa i co myślałeś, że to serio było z tym tematem"-co ty wogóle miałeś na myśli, ty chyba jeszcze raczkujesz bo wysławiać się nie umiesz. Teraz to i ja to powiem: Żal mi Ciebie człowieku. P.S. Zaraz przyleci Thanatos albo Sid i zamkną temat pisząc na końcu że zamykają bo pyskówka się zrobiła , buuuuuuuhahaha , tak wywróżyłem dalsze fakty
|
|
|
|
#41 | |
|
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
Może. Zakończmy tą dyskucje bo do rękoczynów dojdzie :chytry: A za ten Topic z wyrzuceniem Piterniela to ktoś wuleci z forum
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
piternel - 'moczysz a nie czujesz'
radze schowac dresiarska dume do kieszeni i poszukac w komisie rozumu i godnosci ktore tam zostawiles - bez tego sie pozegnamy i chyba nikt nie bedzie za toba plakal
|
|
|
|
#43 | ||||||
|
Bywalec
Data rejestracji: 21.08.2003
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#44 |
|
Gość
|
Piterniel zmień się człowieku, bo twoje zachwanie świadczy o tobie. A z twojego zachowania można wywnioskowac że coś z tobą nie tak.
|
|
|
|
#45 |
|
Hit me if you can!
![]() |
.
![]() Ostatnio zmieniany przez _Neoo_ : 29.12.2003 o godz. 16:59 |
|