![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dwadzieścia lat minęło...
Takiego tematu nie spotkałem, a raczej przecieracie szlaki w internetach obchodząc 20tą rocznicę aktywności na forum. Uważam, że każdy który przekroczył tę magiczną barierę powinien mieć przy profilu jakiś medal czy cuś
![]() Więc zachęcam do dzielenia się informacjami kiedy dokładnie stuknęła Wam dwudziesta rocznica na forum ![]() Z tego co widzę to w zasłużonym gronie mamy już kolegów (oczywiście aktywnych): Misiek4 - 26.05.2000; woitas - 16.06.2001; Weron - 29.09.2001; Zetoxa - 20.12.2001; rycho - 16.01.2002; [*] Nie sposób nie wspomnieć... grzeniu - 19.02.2002; Moje gratulacje i kolejnych 100 lat chlania i pijaczenia w temacie Imprezki, Wasze zdrowie. Nie wymienionych a zasłużonych a tym bardziej solenizantów zapraszam do wpisywania się. ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Jeśli kogoś przeoczyłem to przepraszam, ale trzeba się naklikać by sprawdzić ostatnią aktywność, a dobrze by było podpiąć tą kolumnę w oknie wyszukiwania zarejestrowanych użytkowników. Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 15.03.2022 o godz. 23:15 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
Tagi |
dwadzieścia, lat, minęło |
|