![]() |
cóz, moze i racja ale koles nie mogl puscic taniej innych form niz WD i Samsung,w zwiazku z tym kupiłem WD za te 350(taśma gratis :)) - czemu taniej nie wiem - moze ma jakies układy zdiabłem ;), mnie interesujetylko to ze taniej
|
@Thomascamel
WD'eki to nie najlepsze dyski... przynajmniej w mojej opini. Jeżeli nie samsung to tylko IBM/hitachi :) Pisze to na wypadek gdyby i ten padł, choć nie powinno to się zdażyć. Jak zauważyłem WD odchodzą w najmniej oczekiwanym momencie :| |
Po przeprawie z Samsungami w dniu wczorjaszym mam dzis WD - drugi SAMSUNG po 5h dmowil posłuszenstwa - dzialal jakby byl na na ata 33 - bez dma. wymienili od reki na WD - po nocy dziala jak dzialal. za kilka dni tyygodni badz miesiecy sie okaze co jest on wart. narazie jes cichuuutenki
EDITL musze jednak przyznac ze samsung zdawal sie pracowac ciszej i przy kopiowaniu z partycji na partycje jakby szybciej ( sprawdzilem na tych samych plikach). Gdyby nie jakies ich dziwne wady miałbym samsunga :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mój Samsung 120GB był cichy, wręcz niesłyszalny ale tylko pierwszego dnia :D
|
SAMSUNG to lipa - kupiłem podłączyłem i ... nic nawet nie wykryło, i wymieniłem nadugi i ten nie jest juz lipa - zobaczymy - narazie ostr pracuje - na full obrotach... i jest skubaniec cichutko :D
PS. czemu nie moge zrbic: edytuj??? - dlatego post pod postem |
Cytat:
oj mojego IBM to hyba tylk starujacy mysliwiec przegoni ;) |
to dziwne bo ja mam ciche:D
|
Tez nie moja :P Nie polecalem Szajsunga.. jedyne a co bedziesz narzekal to na glosnosc...
|
ja polecalem samsunga i sie do tego przyznaje:)
|
Nie moja - ja polecalem Seagate :-).
|
właśnie dzis zakupiłem hdd niestty bede mial go dopiero jutro - jak cos nie tak to wasza wina - bo kupiłem samshita ;)
|
Cytat:
|
no i zakupilem tego samsunga :) i jak po pierwszym dniu testow jestem zadowolony :) w porownaniu do mojego starego IBM 60 gb 7200, jest taki cichutki :P i szybciutki :) hehe:) ale reszta okaze sie po czasie uzytkowania! dzieki za doradzanie i informacje!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:40. |