![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Mam dokladnie taki dysk o jaki pytasz... jest szybciutki... Do chlodnych nie nalezy... mniej wiecej to samo co Segate... Ale jezeli ktos mi powie ze jest cichy to go chyba zabije smiechem... Mam Segata 40 juz 2 lata i jest cichszy niz nowka blaszka Samsung... ogolnie... wez segate jak zalezy Ci na tym zeby cicho bylo...
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Kazdy bedzie chwalil to co ma
![]() Ja uzywam (uzywalem) dyskow IBM, Maxtor, Samsung i jakos nie mialem z nimi problemow. Jedynie Seagate padl mi, ale to nie z jego winy. A najbardziej jestem zadowolony i przywiazany do IBMa. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
ja sie podczepie mam mozliwosc zakupu samsunga 250GB za 350PLN i w tej samej cenie WD250GB oba ATA133 - i mam dylemat ktory wybrac - koles pracujacy w serwisie powiedzial ze ostatnio trafilo do niego ok 20hdd samsunga z jakimis weadami i to byla ta seria 200GB, 250GB. W sumioe tak zachwalany wiec juz chcialem kupic a tu taki psikus. Moze ktos sie orietuje w tej serii
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no i zakupilem tego samsunga
i jak po pierwszym dniu testow jestem zadowolony w porownaniu do mojego starego IBM 60 gb 7200, jest taki cichutki i szybciutki hehe ale reszta okaze sie po czasie uzytkowania! dzieki za doradzanie i informacje!
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
właśnie dzis zakupiłem hdd niestty bede mial go dopiero jutro - jak cos nie tak to wasza wina - bo kupiłem samshita
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie moja - ja polecalem Seagate :-).
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
ja polecalem samsunga i sie do tego przyznaje
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Tez nie moja
Nie polecalem Szajsunga.. jedyne a co bedziesz narzekal to na glosnosc...
|
|
|
#10 | |
|
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
oj mojego IBM to hyba tylk starujacy mysliwiec przegoni
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
to dziwne bo ja mam ciche
|
|
|
|
|
#12 |
|
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
SAMSUNG to lipa - kupiłem podłączyłem i ... nic nawet nie wykryło, i wymieniłem nadugi i ten nie jest juz lipa - zobaczymy - narazie ostr pracuje - na full obrotach... i jest skubaniec cichutko
![]() PS. czemu nie moge zrbic: edytuj - dlatego post pod postem
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Mój Samsung 120GB był cichy, wręcz niesłyszalny ale tylko pierwszego dnia
|
|
|
|
#14 |
|
inżynier systemowy
![]() ![]() ![]() |
Po przeprawie z Samsungami w dniu wczorjaszym mam dzis WD - drugi SAMSUNG po 5h dmowil posłuszenstwa - dzialal jakby byl na na ata 33 - bez dma. wymienili od reki na WD - po nocy dziala jak dzialal. za kilka dni tyygodni badz miesiecy sie okaze co jest on wart. narazie jes cichuuutenki
EDITL musze jednak przyznac ze samsung zdawal sie pracowac ciszej i przy kopiowaniu z partycji na partycje jakby szybciej ( sprawdzilem na tych samych plikach). Gdyby nie jakies ich dziwne wady miałbym samsunga :/ Ostatnio zmieniany przez polakT : 05.10.2005 o godz. 13:46 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
@Thomascamel
WD'eki to nie najlepsze dyski... przynajmniej w mojej opini. Jeżeli nie samsung to tylko IBM/hitachi Pisze to na wypadek gdyby i ten padł, choć nie powinno to się zdażyć. Jak zauważyłem WD odchodzą w najmniej oczekiwanym momencie
|
|
![]() |
|
|