![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bandyci na ulicach
w sumie nic wielkiego się nie stało.
![]() ale, gdy moja matka wsiadała do samochodu to ta szyba wystrzeliła. i teraz przyczyna? sama z siebie? - prakrtycznie nie nożliwe kamień - nie - brak kamienia i osób w pobliżu czyli zostaje strzał - od procy po broń palną. iinterwencykny patrol policji przyjechał i nic nie stwierdził - poza wybitą szybą. miejscowi szeryfowie nic nie zrobili przez kilka godzin - matka pojechała do nich - mają właśnie najgorszą rozmowę w życiu - wiem - znam matkę ![]() osobiście odkonserwowałem broń i zapraszam ![]() wybijać szyby, lub wywalać zamki. edit: ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 16.12.2005 o godz. 21:57 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
pewnie ktos rzucil porcelanka, male - trudno znalezc, pewnie nawet do srodka nie wpadla; efektywne - widac na zalaczonym obrazku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurcze, wiem, że to nie najważniejsze, ale zdjęcie żeś zrobił takie, że nic na nim nie widać.. Podejrzewam, że to tylnia szyba, bo paski widać i logo samochodu, ale z samego zdjęcia niewiele wynika..
Co do samego zdarzenia, to po pierwsze współczuję, bo raczej nie było to przyjemne wydarzenie (chociaż zależy, jak kto na co reaguje), natomiast jeśli chodzi o poznanie przyczyny.. Wydaje mi się, że dla biegłej osoby poznanie tego to kwestia kilku minut.. sprawdzenie układu odłamków szkła, sposób "rozpadnięcia" się szyby itp.. No ale.. dla osoby biegłej..
![]() |
#4 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sam bym bal sie tak wielkiego czlowieka jak Ty ed
![]() wspolczuje Tobie i mamie, ze musi sie denerwowac.. i dodatkowe wydatki na swieta - nieciekawie.. ![]() komus sie nudzi.. i ten ktos normalny nie jest skoro znalazl sobie taka zabawe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Jak dla mnie porcelana święta idą dzieciaki nie mają zajęć w szkole i się nudzą a to są tego efekty ! A nasza policja znów zabłysneła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
ale psy mają to ostatnio w dupie i nie widać ich jak kiedyś przynajmniej raz na godzinę. ludzie trzymali merce, beemki i alfy na ulicy.... moja matka jest właśnie na komisariacie, a znając pecha jakiego mają do niej złodzieje i inne szmaty, niebawem ich złapią ![]() Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 16.12.2005 o godz. 22:04 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.08.2005
![]() |
Ed, kiedyś w moim kaszlaku sama szyba poszła...
Samochód stał w zamkniętym, ogrzewanym garażu a klucze miałem tylko ja... Przychodzę rano a tu.... szyba boczna w drobiazgach. Pozdrawiam. BTW. To twoja mama delikatnie wsiadać musiała ![]() Pewnie zatrzasnęła drzwi i różnica ciśnień spowodowana zatkanym przez kota wywietrznikiem wypchnęła szybę na zewnątrz ![]()
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez oddwor : 16.12.2005 o godz. 22:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Coz Ed, przykro mi. Aby znaleźli sprawców
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
staralem sie o sluzbe zastepcza...oczywiscie sciemnialem ze nie trawie przemocy itp
zlap s****ieli i ubij gnojom rece zeby wiecej tego nie zrobili
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ed posluchaj siebie dobrego starego Italo disco i daj na luz! Przeciez mieszkasz w republice bananowej, czyz nie? A tak swoja droga szyba pekla, poniewaz byla w ty miejscu puknieta, pekla jak wlaczyles ogrzewanie tylnej szyby.
![]() |
#12 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szyba mogla byc wczesniej peknieta, juz widzialem takie eksplozje. dobrze, ze to nie przednia w czasie jazdy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
drzwiami i ***UT szyba poszła.Wyglądała identycznie - wielka w miarę symetryczna dziura,a szkło leżało na sąsiednim samochodzie oddalonym o 2m. To był Opel Corsa.Ubezpieczenie pokryło koszty chociaż się stawiali na początku.Potem się okazało ,że to nie był odosobniony przypadek.Popytaj w serwisach,może to się działo wcześniej?. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Miałem 2 lata temu podobną historię w moim fiacie w centrum Gdańska.
Do dziś nie jestem pewien, strzelił ktoś, czy sama pękła. ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Jakies 7 lat temu poszła w mak przednia szyba w passacie. To było w czasie jazdy!!! Czyba nie mósze mówić ze przez taką szybie nic wtedy nie widać. Też nie wiadomo od czego pękła.
![]() |
|
|