![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
lechu
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
Sat Przez Kompa Czy Ktos Sie W To Bawi
POLECAM VISIONPLUS VP1020RC Możliwość oglądania programów telewizji satelitarnej na ekranie komputera to bardzo ciekawa i przydatna funkcja. VisionPlus VP - 1020 to sprzętowy odpowiednik karty Prolink PixelView DTV2000p+ (karta jest identyczna). Służy do odbioru cyfrowych programów telewizyjnych i radiowych nadawanych drogą satelitarną i jest to obecnie najtańsze możliwe rozwiązanie realizujące dostęp do satelitarnej telewizji cyfrowej. Dzięki nowej karcie VP-1020 użytkownik ma możliwość oglądania i rejestrowania programów o bardzo wysokiej cyfrowej jakości obrazu i dźwięku. Posiadacze kart graficznych z wyjściem telewizyjnym mogą oglądać odbierane przez tuner programy także na ekranie standardowego telewizora. Specyfikacja techniczna: wejście: 75Ohm zakres częstotliwości: 950 do 2150 MHz poziom sygnału we.: - 65 do -25dBm prędkość transmisji (SR): 2 do 45Msps zasilanie konwertera (LNB): 13V / 18V z zabezpieczeniem przeciwzwarciowym max prąd zasilający: 400mA przełączanie pasma 22kHz Ton obsługuje: "Data Burst" i "Tone Burst" złącze: PCI 2.2 Video format: MPEG-II Audio format: MPEG-II Wymagania czasza + konwerter Windows 98se/Me/2000/XP procesor: min. 500MHz pamięć:128MB RAM karta graficzna: VGA 8MB karta dźwiękowa Direct X 8.0 Funkcje: możliwość oglądania w oknie Windows lub w trybie pełnoekranowym "przesunięcie w czasie" - przy zastosowaniu tej funkcji jeśli coś nam przerwie oglądanie np. programu/filmu (np. telefon) możemy uruchomić nagrywanie, a następnie po przerwie możemy zacząć oglądanie w tym miejscu w którym skończyliśmy. Tuner będzie odtwarzał zapisany wcześniej program/film, a w tle zapisywał aktualny obraz. Dzięki tej funkcji nie musimy tak jak w konwencjonalnym magnetowidzie najpierw zapisać dany program/film do końca, a następnie dopiero go odtworzyć w całości, tylko możemy zacząć oglądać zapisany program/film natychmiast gdy mamy czas - zanim skończy on być nadawany. posiada pilota.
TO SA DANE PRODUCENTA A TERAZ MOJE PRZY ODPOWIEDNIM OPROGRAMOWANIU OGLADAMY CALY POL.. ![]() TICKIET DUZO FILMÓW PRZYRODNICZYCH ![]() W TV SAT ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.12.2003
![]() |
Ja mam dekoder philips 6010 i wgralem to co potrzeba aby ogladac bezplatne programy na TV.
Nie potrafie natomiast przeniesc sygnalu na kompa. Mam karte TV Prolink Play TV pro RC/FM i ogladam programy z kablówki. Mam natomiast problem z odbiorem programow z satelity poprze ten w/w dekoder. Czy wiesz moze jak polaczyc go z PC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Ile kosztuje te cudo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
ja wole standardowe karty np technotrend wiecej programów na tym działa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Ja polecam technisat. Posiadam SkyStar i jest good
![]() ![]()
![]() |
#6 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A czy oprocz Ticketa i Premiere mozna jeszcze jakies pakiety filmowe odbierac? Chodzi mi glownie o Tequille, Palco, Kiosque.
![]() |
#7 | |
lechu
Data rejestracji: 25.01.2003
![]() |
Cytat:
niestety |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |