![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
dzieki wszystkim ale macie cos spokojniejszego z dance, techo tak jak pisalem rocco,jan wayne,sylver,cos takie klimaty bo chce miec dobre techniawki(tnx! Master) i jakies spokojniejsze!
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
DJ Sammy - Sunlight DJ Sammy - Heaven DJ Sammy - Beautiful Smile DJ Sammy - The Boys of Summer DJ Sammy - El Condor Pasa DJ Sammy - Paradise of Love DJ Sammy - Unbreakable DJ Sammy - Irresistable DJ Sammy - Take Me Back to Heaven DJ Sammy - Appalachian Fall DJ Sammy - Heaven Remix to jest z Albumu 'Heaven'
|
|
|
|
#3 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
i to sie nada, oczywiscie cos bez Hardcore'owych dzwiekow
![]() Aquagen - Summer is Calling (Video Edit) Bomfunks Mc's Feat. Jessica Folcker - Something Going On Ian Van Dahl - Reason Jan Wayne - Only You Lasgo - Something Noemi - When Angels Kiss Novaspace - Time after Time 2002 The Nightflyer - Voyage Voyage The supermen lovers - Starlight
|
|
|
#4 |
|
Gość
|
The Grim Reaper - The Roof is on Fire [Shockwave RMX] - w sam raz na dyskoteke, nowosc cos w rodzaju dance i techno.
GORACO POLECAM, na imeshu tego pelno no i znalazlem lighta i jest nowyPhoenix 2003 - Dreamer [Club Version] |
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
Mam jeszcze dla ciebie jedna rade co do dyskotek
![]() Najlepiej tak puszczac muze wg. mnie oczywiscie. Na poczatek zapodac jakies lightowe dla rozluznienia atmosfery cos z wokalem pozniej gdy juz sie impreza rozkreci jechac z hardcorem , na koniec imprezy tez cos lightowego tak zeby czuli ze sie juz konczy.Ja robilem tak jak bylo cos umnie za starych dobrych czasow ![]() na poczatku zapuszczalem jakis house, nie glosno tak dla rozluznienia atmosfery, pozniej jakis dance, a gdy juz ludzie byli rozkreceni to lecial hardcore i zawsze bylo cool BLANK & JONES vs. EMINEM - DJ's fans & freaks vs. without me - troche stare ![]() Znalazlem pare nowosci z przed ok. 2 tygodni (tak mysle), ale jeszcze ich nie mam na hdd Basic Eraser - Keep Holding On (extended promo mix) Elissa - Whos Crying Now Radio Edit Klubbingman - Highway To The Sky (single cut) Tokker - Sternenhimmel (mark oh remix) Spiller vs Lisa Stansfield - Groovejet vs People Hold On (club mix) Phoenix 2003 - Dreamer (yanou remix) Nostrum and Frank Hunne - CH´S (heavy rotation radio edit) Mr. Mobile - Call Me (jan wayne remix) Luca Antolini - Life Is A Mistery (radio version) Love Inc - You´re A Superstar (radio edit) Alternate - Alternate (original mix) |
|
|
|
#6 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
^_^ Hmmmmm, a po co tak się męczycie przy tym wyszukiwaniu? Nie lepiej nagrać odgłos młota pneumatycznego? Już był taki jeden zepół, który robił przy tym disco 8)
|
|
|
|
#7 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
o tak! jestem za!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
![]() |
Witam!
Znow! Jestem juz w Liceum a juz chca zebym zrobil dyskoteke w piatek. Poprzednie byly super (dzieki waszej pomocy) i znow co jest na czasie ![]() ![]() ? Wiem ze dj-playlist.de <-ale tam nie wszystko jest techno,trance, dance. Kumacie o co mi chodzi ;D.
|
|
|
|
#9 |
|
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
proponuje to co na topie (Viva) np. Scooter (maria I like it loud) albo coś w tym stylu...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
![]() |
to juz mam. Macie cos jeszcze. Moze jakies stronki z przebojami oprocz dj-playlist.de i djservice.pl
|
|
|
|
#11 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
Specjal D - Come With Me (Club Mix)
Interphace - Dr Feelgood 2003 [Club Mix] - FULL WYPAS ![]() Hardy Hard - Silver Surfer 2003 (DJ Kadozer Mix) DJ Shog - Another World Dallas Superstars - Helium (Radio edit) Lichtenfels - Sounds like a Melody (Talla 2xlc Remix) Rock Ryders - Don't You Know [Radio Mix] ALL ROCKS, ale to co wyroznilem to najbardziej :zeby: narazie tyle ![]() i nie musza to byc koniecznie remixy, ale to na dyske, wiec jak narbadziej szukaj remixow
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 16.09.2003 o godz. 21:45 |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
![]() |
Cytat:
ps.dzieki Yankee - kawalki super - zawsze moge na ciebie liczyc - Pozdrawiam . - browarek dla Ciebie.
Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 16.09.2003 o godz. 21:50 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
polecam 8)
Sean Paul - Get Busy Christina Aguilera - cant hold us down Missy Elliott - 4 My People
|
|
|
#14 |
|
![]() |
cos jeszcze? Ma ktos?
|
|
|