![]() |
Człowieku czytasz ze zrozumieniem? Przy edycji posta forum robi z niego sieczkę. Ja to już zgłaszałem wielokrotnie i mam to gdzieś. Nikt się nie kwapi do poprawiania błędów, to ja ma to tak samo gdzieś.
|
Cytat:
To nie możesz dawać jak każdy normalnego linka? Skoro nie działa, i nie da się tego poprawić... to po co robisz sieczkę :sciana: |
Nie mój problem, że przy edycji posta przez styl mobilny robi się sieczka.
|
Cytat:
Wiesz dobrze, że na forum od dawien dawna nie działa składnia Kod:
[ m] [ /m ] |
Są wariaty na tym świecie...***55357;***56846;
I link dla mgita: https://m.youtube.com/watch?v=_kiKvDrmdpA |
Cytat:
Fabryka z Kraśnika wypuszcza swoje pod marką PBF. |
Obie piasty w wersji Center Lock to jakieś 470zł + support Hollowtech II jakies 120zł. Z typowanego budżetu nie myślałem znacznie przekraczać kwoty 200zł, dlatego celowałem trochę w EZO, są wymieniane nie raz jako dobre obok np. SKF.
|
Ile kosztuje to w co włożysz łożysko?
|
Cytat:
|
Jest jeszcze kilka polskich marek łożysk np. FŁT. Zobacz co jest ze średniej półki i to kup.
Przy skf na pewno byś nie miał problemu z częstą wymiana. |
No właśnie. Gówienko na pewno jest zdefiniowane, są to maszynowe typu noname z chin.
Nie chcę ich też co chwilę wybijać i wprasowywać z aluminiowych piast i pakietu korby. |
Do była taka metafora. Powiedzmy, że łożyska potrzebne do roweru którym jeździsz pro po lesie, downhill itp. Zamontowanie tanich gówienek za 5zł/sztuka pewnie skończy się wymianą za jakiś czas na nowe ;)
A może coś pomiędzy gówienkiem a wisienką? Niestety nie wiem co obecnie jest teraz "dobre" w średniej półce. |
Popatrz w jakim temacie piszę? ;)
|
Pytanie do czego Ci one potrzebne? Jeżeli to np. jakiś młotek za 200zł to jasne, że się nie opłaca. Ale jeżeli to Hilti za 5k to... ;)
|
Wymiary pasują (6902: 15/28/7, 6805: 25/37/7).
Co nie zmienia faktu, że mają w tym SKF jakieś powalone nazewnictwo (x1xxx) - dlatego mi nie wyszukało. Dzięki i zaczepki Ci daruję, najwyraźniej po prostu masz okres :D edit: chyba sobie daruję SKF to jest jakiś chory żart w cenach 61902 (odpowiednik 6902) to koszt 60zł, potrzebuję tych łożysk 6 szt. to 360 zł, 61805 (odpowiednik 6805) to koszt 40zł, potrzebuję tych łożysk 2 szt. to 80zł na głowę nie upadłem aby wydać na to 440zł! :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:45. |