![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Regulamin
Jest już dostępny regulamin niniejszego Forum a także serwera News:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=11762 Niniejszym staje się on wiążący. Pozdrawiam 8)
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Czy FORUMOWICZE mogą zgłaszać ew poprawki i sugerować dodanie ew usunięcie jednego / kilku punktów regulaminu ! Pytam tak na zapas ,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
![]() |
Też po to jest ten topic, choć nie sądzę by trzeba było coś zmieniać, jednakże nikt nie jest nieomylny. Uwagi mile widziane.
Pozdrawiam 8)
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
No to zabieram sie do lektury po raz drugi i bardziej szczegółowy ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Oj, łatwo będzie można podpaść pod § 12.
Regulamin jest bardzo... zwięzły i rzeczowy. ![]()
![]() |
#6 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
O kurde za zamieszczanie cracków grozi kara od dwóch lat... ekhm zawieszenia w prawach forumowicza ,a nawet wykluczenia !!!!!!!!!
![]()
![]() |
#7 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
no to widac wyraznie, ze nie wolno zamieszczac numerow seryjnych, czyli takich ktore sa na:
-opakowaniu -dokumetacji dolaczonej do programu -sa uzyskane od producenta oprogramowania wolno zgodnie z tym paragrafem zamieszczac roznego rodzaju kombinacje cyferek i literek, ktore przypadkowo ( podkreslam ) powoduja, ze program dziala. Zatem wszystkie restrykcje ktore mnie spotkaly ze strony adminow byly bezprawne i wolaja o pomste do nieba, jako ze nigdy nie zamiescilem niczego, co dostalem od producenta softu ( no moze raz). Zgodnie z tym paragrafem, przed usunieciem postu Sz.P. MODERATORZY powinni mi udowodnic, ze numer jest numerem seryjnym producenta, a nie przypadkowo wygenerowana kombinacja. Jesli bedzie inaczej - to bedzie to bezprawie. I ztego widac tez, ze slabe prawo jest gorsze niz jego brak |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
![]() |
Wypowiedź podpada pod § 12.
Poza tym dywagacje zaliczałbym do typu: "Gdyby Babcia miała wąsy - byłaby Dziadkiem". Nikomu niczego nie będę udowadniać, bo nie mam na to ani czasu, ani ochoty, za to mogę "przypadkowo ( podkreslam )" zastosować § 8. Pozdrawiam 8) PS. Liczba postów i ew. zasług nie będzie brana pod uwage, w przypadku łamania regulaminu.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
e tam luzik
![]() ![]() a co do przypadkowych ciągów literkowo- cyferkowych to aby nie było wątpliwości to powiniem byc CAŁKOWITY zakaz ich umieszczania bo inaczej interpretacja tego punktu pozostawia zbyt wiel możliwości nadinterpretacji 8) cóz ale można obrazki zamieszczać /zaopatrzone w dodatkowe informacje ![]() ![]() więc reasumując regulamin nic nowego nie wprowadza ale w wyrażny sposób określa co i jak robic aby wilk był syty i owca cała 8) ![]() pozdro
![]() |
#10 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
juz sie caly trzese - a tak nawiasem mowiac moja wypowiedz sprowadzala sie do jednego - w kazdym dzialaniu trzeba byc fachowcem - w stanowieniu prawa ( nawet lokalnego) tez |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... qrde, co by tu złamać, no co by tu złamać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Gość
|
Cytat:
tommyx@interia.pl A Regulamin ...jest... całkiem przystępny ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() ale to było na tej grupce umieszczane w związku z pewnym ciągiem cyferek /jak pamietam do acdsee / ale i tak się postaram / chyba że mnie ktoś uprzedzi i zamieści na forum / pozdro
![]() |
![]() |
#14 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !,
Ja tenprogramik jush kiedys reklamowałem ! zamieszcza on wartości dodane / czytaj programy pliki / w bitmapach !! Nazywa sie WinHip i jest całkiem legalny !!!!!!!!!! aha i BYŁ w załączniku ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użyszkodnik
![]() |
Cytat:
A co do Twojej wypowiedzi to widzę, że chcesz mi dogryźć ![]() Pozdrawiam ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|