Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.09.2004, 23:37   #1
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dziwny problem

mam nowy cooler pentagram free zone z miedzi mniejsza o numerki wiecie o co chodzi ten 80 cu podajże więc dalem fsb na 220 i mnożnik 10,5 przy vcore 1.70 więcej się balem i inbstalując winxp sp2 eng zawiesza się na kończeniu instalki przy instalce xp sp1 pl nie mam tego problemu co więcej instalkę winxp sp 2 eng mogę dać tylko na nominalnych dlaczego??;( prime 95 mogę dać nawet na dobę bo po 2 godzinach zero errorów zwisów niekumam już nic chyba sp 2 oleję do xpka

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.09.2004, 23:56   #2
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
mam nowy cooler pentagram free zone z miedzi mniejsza o numerki wiecie o co chodzi ten 80 cu podajże więc dalem fsb na 220 i mnożnik 10,5 przy vcore 1.70 więcej się balem i inbstalując winxp sp2 eng zawiesza się na kończeniu instalki przy instalce xp sp1 pl nie mam tego problemu co więcej instalkę winxp sp 2 eng mogę dać tylko na nominalnych dlaczego??;( prime 95 mogę dać nawet na dobę bo po 2 godzinach zero errorów zwisów niekumam już nic chyba sp 2 oleję do xpka
no zaloze sie ze to sp2 a jezeli masz amd to sa problemy przy nim z sp2
poprostu to jest microzgroza

Ostatnio zmieniany przez legion : 04.09.2004 o godz. 23:59
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2004, 23:58   #3
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
tez tak sadze sp2 bleee ale sam zainstalowal bym sobie z ciekawosci

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.09.2004, 00:00   #4
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
tez tak sadze sp2 bleee ale sam zainstalowal bym sobie z ciekawosci
To instaluj my poczekamy na twoją opinie i wtedy sami zainstalujemu

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.09.2004, 00:04   #5
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jak sie pojawi pl bo teraz tak jak bylo napisane jak to z robic z wersja eng to jakos nie mam chasu aby sie z tym pobawic

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.09.2004, 07:18   #6
memorando
Młody żonkoś

sp2 jest kompatybilny jak skarpetki mojego dziadka ze smrodem moich skarpetek wrrrrrrr azureus niedziała macromedia studio wywala co 10 minut błąd office 2003 przy zamykaniu worda error fuck nie sp2;(
Stary 05.09.2004, 09:41   #7
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
sp2 jest kompatybilny jak skarpetki mojego dziadka ze smrodem moich skarpetek wrrrrrrr azureus niedziała macromedia studio wywala co 10 minut błąd office 2003 przy zamykaniu worda error fuck nie sp2;(
no przeciesz pisali ze chca ograniczyc mozliwosc p2p by jak to mowia wirusy nie atakowaly windy ale ja napewno nie pobiore tego gowna nawet jakby mi zaplacili
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.09.2004, 12:16   #8
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
to ze sp2 jest niedopracowany to jedno, ale wieszac kompa nie powinien
jesli masz kompa podkreconego i obserwujesz klopoty ze stabilnoscia mozesz zrobic dwie rzeczy zeby sie upewnic 'co tu sie dzieje Wąski?'

a) prime-95 - sciagasz i zapuszczasz torture test - jesli program wywali sie w ciagu pierwszych 15 minut masz problem..

b) memtest - sciagasz iso, wypalasz, bootujesz kompa - odpalasz extended zestaw testow - trwa to jakies 20 minut - jesli sie pojawi JAKIKOLWIEK blad - masz problem

[prime jest ZNACZNIE gorszym testem niz memtest! ale tez potrafi cos wykryc, wiec daje sie go najpierw - bo trwa znacznie krocej i mozna go odpalic spod windy]

jesli zaden z tych dwoch - to znaczy ze to jednak sp2

radze sprawdzac w tej wlasnie kolejnosci, z wlasnego doswiadczenia wiem jak wiele osob pracuje na uszkodzonych kosciach pamieci, na przetaktowanych za bardzo procesorach, na przegrzewajacych sie miejscami procesorach - normalnie nie widac efektow - ot, zawiesi sie raz na miesiac, tu sie jakis program wykrzaczy, norma - guzik! a nie norma!

sprawdzcie kompa memtestem - moze was czekac niemila niespodzianka - to samo polecam tobie memorando - bo instalka windy nie powinna sie ot, tak sobie wykrzaczyc
Stary 05.09.2004, 13:45   #9
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
to ze sp2 jest niedopracowany to jedno, ale wieszac kompa nie powinien
jesli masz kompa podkreconego i obserwujesz klopoty ze stabilnoscia mozesz zrobic dwie rzeczy zeby sie upewnic 'co tu sie dzieje Wąski?'

a) prime-95 - sciagasz i zapuszczasz torture test - jesli program wywali sie w ciagu pierwszych 15 minut masz problem..

b) memtest - sciagasz iso, wypalasz, bootujesz kompa - odpalasz extended zestaw testow - trwa to jakies 20 minut - jesli sie pojawi JAKIKOLWIEK blad - masz problem

[prime jest ZNACZNIE gorszym testem niz memtest! ale tez potrafi cos wykryc, wiec daje sie go najpierw - bo trwa znacznie krocej i mozna go odpalic spod windy]

jesli zaden z tych dwoch - to znaczy ze to jednak sp2

radze sprawdzac w tej wlasnie kolejnosci, z wlasnego doswiadczenia wiem jak wiele osob pracuje na uszkodzonych kosciach pamieci, na przetaktowanych za bardzo procesorach, na przegrzewajacych sie miejscami procesorach - normalnie nie widac efektow - ot, zawiesi sie raz na miesiac, tu sie jakis program wykrzaczy, norma - guzik! a nie norma!

sprawdzcie kompa memtestem - moze was czekac niemila niespodzianka - to samo polecam tobie memorando - bo instalka windy nie powinna sie ot, tak sobie wykrzaczyc
winxp sp1a pl p[lus latki prime 95 czas trwania na kręconym 2 godziny mialem i nic errora niedal winxpsp2 eng to samo bez errora wygląda na to że vcore dalem za niskie bo 1.7 volta jak dalem 1.75 problem znikł

Twoje uprawnienia: