![]() |
Cytat:
choć z drugiej strony,w smsach są przecież reklamy, hmmmm edit: no i dlaczego na stronie producenta tego programu jest napisane, że rozmowy akurat z tym numerem są za free? |
ale zobaczcie ze na gorze jest kwota i wynosi ona 0.00 :D
|
to teraz czekamy niecierpliwie do następnego rachuneczku za telefon :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
łoj ludzie, nie ma szans zeby to bylo platne, jak maja sobie niby sciagnac kase od Was?
a jak sie zarejestruje i podam nr sasiada to co, tez od niego kase sciagna bo sobie podzwonilem? no way! |
Cytat:
|
ja tez tego nie kapuje
przypuszczam, ze to bedzie darmowe jeszce jakis miesiac, potem trzeba bedzie placic jak przy skype, po prostu babble wyszlo imho z zalozenia: "zobaczcie jak to fajnie dziala, potestowaliscie, to teraz placcie" zreszta juz nie moge rozmawiac z polska, niemcy jeszcze dzialaja, ale jak dzwonie na tepse to kobita mi mowi, ze mam sprobowac pozniej :( |
Ciekawe kiedy na allegro pojawią aukcje "dzwoń za darmo na stacjonarne" ???
|
Faktycznie, całkiem możliwe że jest to jedynie czasowa promocja...
|
to ile juz gadales z polska :>
ja ponad godzine i dalej moge :) |
Cytat:
z niemcami 1h ponad i tez dalej moge na drugim kompie chodzilo bezproblemowo od wczoraj, teraz nie dziala w cale, na dwoch pozostalych (jedno konto instalowane dzisiaj, drugie wczoraj) tez dziala, ale tylko na niemcy (moze na inne europejskie kraje tez). nie wiem, czy tepsa przypadkiem nie wylaczyla sobie tego, bo pamietam jak mialem wapa w komorze i byla mozliwosc wysylania darmowych smsow na wapie (z takiej jednej austriackiej stronki) to idea wylaczyla to po jakims miesiacu |
Cytat:
|
Wiem, że OT...
Ale gratuluje Turboni'emu 3000 posta na forum!!! :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
dziekuje :piwo: duze dla wszystkich oczywiscie wirtualne bo mnie dzisiaj bankomat zezlil i walcze z inteligo :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:05. |