![]() |
Tera to sie próbuje na wszystkim zarabiać.. Szkoda słów...
|
I ceny konkurencyjne miedzy soba ustalaja...
|
Gdzie ja już słyszałem że Polska to pazerny naród?
|
Proponuje do tych naiwnych ludzi którzy zalicytują wysłać maila z info o tym programiku :D Może następnym razem użyją google :D:D:D:D
|
no niestety, w Polsce naiwnych nie brakuje
i jeszcze na każdej z tych akucji... "Jestem jedynym autorem poradnika więc mam do niego pełne prawa.." bla bla, dzizz :| |
wszystko juz usuniete :spoko:
|
Widać, że Allegro chociaż takiego syfu nie dopuszcza, i bardzo dobrze :D Nie dajmy zarabiać na ludzkiej niewiedzy :D
|
no i nie ma cudow :( dzwonilem dzisiaj, gadalismy 15min i tyle, koniec... przestalismy sie slyszec a teraz to juz nigdzie mi nie dzwoni :(
|
mi tez przestalo dzialac :]
pozdro ;) |
a mi dziala jeszcze :D
|
Mi też :D
|
No i sprawa się chyba wyjaśniła:
http://www.babble.net/portal/index.php As a result of the phenomenal feedback from customers who want a single, simple rate plan, we are discontinuing this scheme from December. The vast majority of customers have voted for a membership scheme to cover the free calling costs, which will be launched in 2005. Current subscribers will get this initial membership FREE of charge. Those who join Babble before 2005 will also get a significant discount on the membership fees so spread the word ! Z tego co rozumiem od nowego roku nie będzie darmowych rozmów. Starzy użytkownicy otrzymają tylko zniżki. :(:(:( |
Cytat:
|
To się niagadałem.. hehe ale przynajmniej fajnie było :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:31. |