![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
![]()
Witam wszystkich
mam problem i jednocześnie prośbe do Was z nim związaną czy ktoś miał taki przypadek jak widac na screenach ? jeszcze opisze: włączam instalator pop2 konczy inst. cd 1 wola o cd2 wkladam cd 2 i daje ok zaczyna chwile instalowac i wywala byka jakiego widac na screenie co ciekawe dzieje sie tak tylko na 2óch komp. z 4-ech na których to sprawdzałem nie wiem o co chodzi, ale wydaje mi sie ze to wina OSu a nie gierki macie jakis pomysł ?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie wywalała się instalka dvd, kiedy do obrazu mdf w ultraiso wrzuciłem rodzynka i przez pomyłkę zapisałem w pierwotnym formacie (mdf).
po konwersji na iso i odpaleniu setup'a instalator się sypał. musiałem wziąść nowy obraz i zapisać od razu jako iso. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
mialem taki przypadek !! pomoglo przeinstalowanie systemu !! u mnie sie dzialo tak ze raz na poczatku raz na koncu wysypywal sie blad ze nieprawidlowy wolumin!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Jeśli masz 2 napędy CD to odpal instalacje 1 płyty z pierwszego i wsadź 2 płyte do 2 napędu, jak bedzie chciał 3 płyte to zamień ją z 2płytką. Troche namotałem, ale chodzi o to aby przez cały proces instalacji 1 płyta była w napędzie... U mnie to pomogło... 8 )
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Typowe przy grach ściaganych z neta
![]() A rozwiązanie ? Gdy pyta o płyte zmień ją na płyte nr inny. Dasz ponów próbę i po 1 sec znowu powie ci abyś zmienił na tą właścwią. Przykład
Jak zadziała prosze o raputke ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|