![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#91 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
ja nie bardzo wiem co zrobic z moim osiolkiem...
sciagam z sieci p2p juz od 1,5 roku... poza tymi wakacjami kiedy bylem w USA... na poczatku uzywalem edonkey'a... przyznam szczerze ze pierwsza werja jaka mialem z jaka zaczalem sie oswajac byla najlepsza... 0.52 piekna byla... srednia sciagania mialem 200 mb/h przy neo 640 kbps... z kazdym miesiacem i kazdym nowym klientem bo po pewnym czasie nie mozna juz bylo uzywac tego klienta gdyz byl za stary i nie mialem czegos tam juz nie pamietam... w kazdym badz razie im dluzej mam osiolka tym gorzej mi sciaga mam ustawione wysylanie na 17 kb przekierowane porty high id i tak dalej wiem jak go ustawic i udostepniam duzo i wogole... niestety zawsze chodzi tylko noca od 22 do 7 rano... poniewaz neo z ktorego korzystam jest dzielone... ale kiedys bylo pieknie a dzis np sciagnelo mi 600 mb przez te 9 godzin no porazka ![]() i tak jest coraz czesciej... sciagam zwykle kolo 20-30 plikow... uzywam teraz od poczatku listopada eMule 0.46c to pierwszy osiolek ze stajni eMule wczesniej tylko eDonkey... ale ma duzo plusow... nie uzywalem nigdy zadnych modow... poradzcie cos bo mnie sie pomysly koncza i nie wiem juz wogole co zrobic... ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#92 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2005
![]() |
Cytat:
"" Klient [Wymiana źródeł] wygląda na agresywnego, więc został zbanowany i usunięty z kolejki wysyłania (użytkownik leecherskiego MODa/ogłoszeniodawca)"" ----- ""Klient http://emule-element.tk wygląda na agresywnego, więc został zbanowany i usunięty z kolejki wysyłania (złodziej hashu)""nie jest napisane kim jest ten klient! taki tekst też się często pokazuje i nie wiem o co chodzi ! ""WARNING BiG BanG 7 (80.239.200.106:3000) - CP949 (Korean locale) filenames converted to Unicode UTF-8. Please use an Unicode ready client. (eMule 0.44d for example)"" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#94 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#95 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Niestety nie ma tylko moda pawcio kompatybilnego z nowa wersja, chyba ze o czyms nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Gość
|
![]()
Ja z powodzeniem przesiadłem sie na eMule v0.46c [MorphXT v7.2] który polecił mi @piterniel
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Jak dla mnie emule to juz przezytek... nadodatek wolny. Emule srednia predkosc 2kB...
Torrent 25kB - czyli cale moje lacze (chociaz wiadomo ze trafiaja sie wolne torrenty) ![]() ![]() ![]() ![]() Troche off topu zrobilem ![]()
![]() |
#99 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Sprobuj znalesc na Torrentach cos starszego - to raz, dwa - zobacz ilosc dostepnych plikow na Torrentach i na Mule. Trzy - torrenty, w swietle prawa, obecnego, sa nielegalne, Mul jest legalny. I cztery- sa platne i limitowane dla userow serwy torrenta, jak to sie ma do swobodnej wymiany plikow? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
2 - to ma zwiazek z pierwszym punktem, wiec nie powinno go byc.. 3 - i co z tego? i tak kazdy wie do czego sie mula i torrenta uzywa, wiec nie oszukujcie samych siebie ![]() 4 - platne sa bo musza by utrzymac serwer trackera (wiadomo, ze nikt nie jest w stanie placic przykladowo 800zl za serwer miesiecznie..).. podsumowujac - torrent narazie rzadzi i rzadzci bedzie poki nie wymysla czegos, co jest tak latwe w obsludze i osiaga maksymalne transfery lacza.. pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Guru
![]() ![]() |
hehe i tak znajde na torrencie kazdy plik jaki mi sie spodoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 | |
Cytat:
![]() zycze powodzenia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Mowilem ze niema takich plikow ktorych bym nieznalazl na torrentach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie znajdziesz wszystkiego
przykladowo - program o nazwie WILCOM, oryginal BAAAAAAARDZO drogi.., na mulku tylko jest ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |