![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
EAC Problem !
No wiem, że czepiłem się tego biednego EAC'a i wiem, że mam świetny komputer z "niezawodnym" XP, ale mam jeszcze najdziwniejsze problemy. Niedawno dorwałem APE "METEOTY" Linkin Park'a no i bez problemu rozpakowałem go przy pomocy EAC'a. Jednak chciałem się pobawić i wypalić przy pomocy tego samego programu, lecz on mi nie daje tego zdekompresować, bo mam fajny komunikat, po którego zatwierdzeniu EAC mi się zamyka. I co teraz !?
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
![]() |
coś obrazek się nie wyświetla !? dlaczego ? przecież wskazałem go na dysku takim jakim jest... na kompie mi się otwiera.... spróbuje jeszcze raz... jakby go nie było to kominukat brzmi następująco
"at 00000000 -> ACCESS_VIOLATION"
|
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
EAC nie sluzy do nagrywania - przyjmij to do wiadomosci - to ze on to umie nie znaczy ze to zrobi, a jesli masz jedna z WIELU nagrywarke ktore z EACiem nie dzialaja to wogole tego nie nagrasz
rozpakowac APE nalezy www.monkeysaudio.com - tylko to da ci pewnosci a nagrac (jesli masz cue) np. Feurio (polecam) lub nero (nie polecam) EAC to RIPPER a nie combo
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
![]() |
Sid-The-Rat... zrozum, że mam APE i chcę je tylko doprowadzić do formy WAV. Potoczniej mówiąc chcę APE "rozpakować" mówiąc inaczej zdekompresować, żeby otrzymać WAV. Jest to to samo APE co miałem wcześniej i wcześniej to rozpakowałem no a teraz mam problem. Może przeinstaluję EAC'a... A EAC'iem też mogę rozpakować APE, a w monkey Audio się pogubiłem....
|
|
|
|
#5 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
acces violation - to blad rownoleglego dostepu, lub zakazanego dostepu - moze wystapic kiedy np to ape odtwarzasz w winampie i chcesz je naraz rozpakowac - niby rozpakowywanie nie koliduje z oddtwarzaniem ale powiedz do windowsowi...
w monkeys audio nie wiem jak mozna sie zgubic - masz guzik compres (lub decompres - zmienia sie ta taka mala strzalka) - przeciagasz do okienka swoj plik, klikasz decompress i juz masz - wszystkich opcji jest tam raptem 10 sztuk
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
z nagrywaniem w EAC to jest tak, ze albo lubi sie z Twoja nagrywarka (wtedy wszystko dziala wysmienicie), albo nie i wtedy w ogole nie nagrasz w nim plyty.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
![]() |
ja zrobiłem tak... rozpakowałem ape z rara no i chciałem to zdekompresować w EAC'u no a on na mnie krzyczy komunikatem... zresztą nie raz w XP mam takie coś, że jak próbuje usunąć film [bo załóżmy nagrałem go na krążek] no to winda xp mi krzyczy, że plik jest używany w systemie windows !? I weź go zrozum... No ja mu daję kilka razy F5, a on nadal swoje... Dlatego, żeby było oka to muszę kompa resetować... Dziwne, co nie !? I dlatego ten komunikat w EAC'u wszystko tłumaczy... dzięki za pomoc
|
|
|
|
#8 |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Ktoś tu http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...highlight=lame miał podobny problem.
|
|
|
|
![]() |
|
|