Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.06.2003, 23:50   #1
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Emoty w gg nie dzialaja

Po prostu nagle przestaly dzialac, tzn nie wklejaja sie same a jedynie poprzez kopiuj-wklej albo z klawiatury. Zadne manewry z reinstalka gg, czyszczeniem rejestru, zmiana emotek na inne z netu czy zmiana wersji gg nie daja rezultatu. Nie chce robic na nowo windy dla samego gg, bo jest w miare swieza i wszystko chodzi oki. Ktos spotkal sie z takim czyms albo ma pomysl co z tym zrobic
PS jest to juz u dwoch osob, u mnie na win ME i u znajomej na XP

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.06.2003, 23:56   #2
surff
Ramblings of a Madman

Data rejestracji: 25.06.2002
surff zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Emoty w gg nie dzialaja

Cytat:
grzeniu napisa***322;(a)
Po prostu nagle przestaly dzialac, tzn nie wklejaja sie same a jedynie poprzez kopiuj-wklej albo z klawiatury. Zadne manewry z reinstalka gg, czyszczeniem rejestru, zmiana emotek na inne z netu czy zmiana wersji gg nie daja rezultatu. Nie chce robic na nowo windy dla samego gg, bo jest w miare swieza i wszystko chodzi oki. Ktos spotkal sie z takim czyms albo ma pomysl co z tym zrobic
PS jest to juz u dwoch osob, u mnie na win ME i u znajomej na XP
Ja mam to samo na XP, tylko kopiuj, wklej działa..
podpinam się do prośby o wyjaśnienie...
Stary 04.06.2003, 23:57   #3
krzypaw
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 04.02.2003
krzypaw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Czesc Grzeniu, szkoda że nie napisałeś jaki masz system, ja miałem to samo w XP i przyczyna była banalna. Internet eksplorer i outlok expres zaktualizowały się automatycznie, po odinstalowaniu z panelu sterowania poprawek do tych programów "błąd" ustąpił. Pozdrówka:-;
krzypaw jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.06.2003, 00:00   #4
surff
Ramblings of a Madman

Data rejestracji: 25.06.2002
surff zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
krzypaw napisa***322;(a)
Czesc Grzeniu, szkoda że nie napisałeś jaki masz system, ja miałem to samo w XP i przyczyna była banalna. Internet eksplorer i outlok expres zaktualizowały się automatycznie, po odinstalowaniu z panelu sterowania poprawek do tych programów "błąd" ustąpił. Pozdrówka:-;
z tego co widzę grzeniu napisał ze na ME....

która to dokładne poprawka?
Stary 05.06.2003, 00:02   #5
krzypaw
Stały bywalec ;)

już nie pamiętam bo usunąłem :-)
Stary 05.06.2003, 00:05   #6
krzypaw
Stały bywalec ;)

ale na pewno była to poprawka do internet explorer lub outlok expres, a z tego co się orientuje to ME i XP mają podobny system aktualizacji automatycznej, u mnie było to samo a z poprawkami poeksperymentuj
Stary 05.06.2003, 22:48   #7
GordonS
Gordon Shumway

Data rejestracji: 16.05.2003
GordonS w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja miałem coś podobnego. Jak skopiowałem sobie nowe emoty to gg nie chciało mi sie odpalać. Działa tylko jak nowe emoty skopiuje do katalogu emots/1 lub emots/2, a istniejące tam pliki tekstowe uzupełnie o wpisy z nowymi emotami. Wczesniej działało jak skopiowałem emoty do obojętnie jakiego katalogu w emots.
Pozdro
GordonS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.06.2003, 23:02   #8
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
na poczatek -> www.gadu-gadu.org

tam macie forum poswiecone m.in. GG
Watek dotyczacy tego problemu -> TUTAJ

post wyjasniajacy - z linka wyzej podanego
Cytat:
Problem powodują ostatnie poprawki do OE oraz IE (Q:813489; Q:330994). Powodują one, że emotikony nie właczają się
bezpośrednio. Można je przenieść do okna rozmowy poprzez ctrl+c, ctrl+v. Rozwiązaniem (na razie jedynym) jest odinstalowanie tych poprawek. Niestety odinstalowanie tych łatek spowoduje powrót błędów powstałych po lutowych aktualizacjach (Q:810847), w wyniku których np. OE potrafił się naglezamknąć po kliknięciu na Enter. Nie działały też niektóre skróty klawiszowe (np. ctrl+h). Z niecierpliwością czekamy na krok GGTeamu w strone zniwelowania powstałego błędu.
Pozdro.

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.06.2003, 06:35   #9
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
hmmm - czy jestem jedynym ktory klepie wszsytkie emoty z klawiatury? bo mam te latki - taki urok firmowego kompa - i u mnie emoty klepane z klawiatury sie laduja... (z tego menu - nie - gg potrafi wykonac nieprawidlowa operacje...)
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: