![]() |
Ten eMule+ jest SUPER!! Co prawda mam zawsze LowID ale szybko ściąga!! POLECAM!!
|
Cytat:
|
W takim razie najwyższa pora zainstalować tego Plusa.
|
Cytat:
|
Ja ze swoich doświadczeń (4 miesiące) polecam eMule Plus v1a używałem kilka tarodów, oficjalne wersje i oxygen i najlepij mi śmiga Plus, ale to jest moje subiektywne odczucie, chcecie to go sprawdźcie.
|
Cytat:
Dzieki kizio |
Cytat:
mody sa zmodyfikowanymi wersjami emule. to nie jest zadna nakladka jak niektorzy mysla. dlaczego zmodyfikowane? poniewaz rozni koderzy maja wlasne koncepcje dotyczace dzialania eMule. balagan? niezupelnie. dzieki temu kazdy moze dopasowac sobie wersje "pod siebie". jest jeszcze jeden plus takiego podejscia. ludzie uzywaja roznych systemow operacyjnych. z praktyki wynka, ze nie kazda wersja dobrze sprawuje sie pod danym systemem, bo eMule to dosc kaprysna bestia. jak sie instaluje? sciagasz binaria, rozpakowujesz i odpalasz. nie podoba ci sie ta wersja. sciagasz inna. rozpakowujesz, podmieniasz plik exe i gotowe. reszty plikow nie ruszaj. nie wszystkie sa wazne, ale ruszajac niektore stracisz kredyty. mody - plus, tarod , sivka i jeszcze pare innych, bo troche tego jest. strona plusa http://emuleplus.sourceforge.net/ |
misz_masz no ulepszaja w pewny sposob, inaczej dzialaj, maja dodatkowe funkcje, moze lepiej wyszukuja np. itd. ;)
pozdro ;) |
Czy mnie ktoś odpowie na pytania, które zadałem wcześniej?
|
Ja tez poprosze na priva
goliat@inetia.pl |
Cytat:
|
Sorki dałem duszy....
Nie wtrącam sie!:-o |
Sorty, jestes tu nowy i nie wiesz o co chodzi, a mula to ja mam juz, hohoho dobre pare miesiecy i hula ;), na SDI wyciaga ok 10 kb/s ... juz mnoooostwo ludzi duuuuzo plikow zassalo ;).
pozdro ;) |
Nie męcz Kizia. Mi przysłal. Daj maila to dostaniesz mułka
A propos Dzieki Kiziu:) :) :) Jestem zadolony lae jeszcze nic nie zasysam!!! |
[OT]Kizio, co nam obiecales z "!" wykrzyknikami? :>[/OT]
pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:08. |