![]() |
Zdaje się że eMule jest open source i każdy moze robic mody z orginalnej wersji. Chyba tak to jest :)
|
Jak to jest z tymi modami do eMule. Po co to? Które najlepsze i do czego? Jak to zainstalować? Prosze mnie oświecić!
Mam wersję 0.26d. |
Cytat:
gdy dostałem go w moje ręce to miałem go ochote po 1h na Marsa wykopać, ale pooootemm || Teraz aż śmiga :jupi: |
Dzięki kizio działa jest OK :) ;)
A tyle sie męczyłem:buu: |
Cytat:
Wczesniej próbowałem akurat na 0.24a i 0.26a ale mialem problemy z ustawieniem |
Kiedy mi zwroty przychodzą!!
|
No to Kiziu kiwnij ja mi na maila!!
|
mam nawet gotową instalkę!! Tylko zainstalować i już nie trzeba konfigurować!!!
|
Cytat:
|
A ty RAVENSHEART która masz wersje bo ja mam jakąś 1b??
|
Cytat:
DC hula, kaza nie najgorzej a muł nic a mam tyle fajnych linków |
Dobra, dzieki!! Ja jestem cierpliwy. Poczekam. Mam nadzieje że ten plik z lista serwerów trzeba podmienić w katalogu docelowym eMule. Ja tak zrobiłem. A propos przyjemny programik!!. iMesh i Kazaa jesli chodzi o progosy to przy nim siadaja:) :*
|
muł juz taki jest że długo się rozpędza / szczególnie jak nowy jesteś/ ale jak się juz bujnie i ciut luda od ciebie coś zassa to już z górki a po drugie jak zasysasz niepopularne pliki to długo to trwa i taki to już urok p2p
polecam taroda jeśli chodzi o mody / u mnie się najlepiej sprawdza tylk oze jak kompa wyłaczam tylko jak coś w nim zmieniam czyli bywa że chodzi non stop po 2 tygodnie /co taki czas mniej więcej nachodzi mnie ochotan na jakieś grzebanie w bebechach blaszaka :)/ pozdro |
ja polecam tą wersje pliku: http://www.gnutella.pl/quill/server.met
|
skontaktuj się ze mną na GG!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:19. |