![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.07.2003
![]() |
Zdalny dostęp :)
Mianowice mam hasło administratora w mojej sieci LAN i potrzebuje jakiegos prostego progsa który zdalnie pozwoliłby mi wejsc na ten komputer i przeglądać pliki Z góry thx
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"troche" niejasno napisales o co Ci chodzi
moze Ci DOSTEP ZDALNY wystarczy ^_^ - taki bajer w xp i wyzszych windach ^_^ jak masz haslo admina to ustaw sobie dostep do wszystkich plikow i polacz sie przez otoczenie sieciowe - to jest udostepnianie plikow ^_^ jasli chodzi Ci o cos innego to napisz dokladnie ^_^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
no jest tam cos takiego w windach jak ZARZĄDZANIE KOMPUETREM(ale tam niemożna dac np żeby administrator albo coś) chce zaraządzać komputerem innej osoby z sieci BEZ JEJ WIEDZY na poziomie administratora Cos jak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
jesli masz dostep do kompa ktory chcesz przegladac to zaluz na nim komto z prawami admina i dostepem do wszystkich plikow - jak sie z nim polaczysz przez siec to mozesz robic co chcesz
jezli dostepu do takiego kompa nie masz to musisz tam wrzucic trojana (jakiego - to Twoj wybor, ja Ci w lamaniu prawa nie pomoge) z tym ze jesli osoba tam bedaca lud admin sieci Cie wykryja (a to nie jest trudne) to masz prze... z checia Ci powiem jak sie zabezpieczac - jak sie wlamywac... tego nie lubie pamietaj ze WSZYSTKO mozna wykryc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() chcę wejsc na kompa z prawami admina ot tak - ale powiedzmy że niemam DOSTĘpu do niego :/ jak moge zrobić ze zdalnie jako admin sie zaloguje JAKI PROGS ?? (ŻADNE TROJANY) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
legalnie bez zgody danej osoby na ingerencje sie nie obedzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a probowales poprzez telnet.
Jest tylko jeden minus ta usluga standardowo w windzie jest wylaczona i trzeba bylo ja recznie uruchomic z danego kompa. Mowa oczywiscie tylko o win2000 NT i pewnie XP - nizsze nie. Tak bylo do czasu SP1, nawet 2, lecz w danej chwili - ja mam SP4 cos sie zmienilo, dopiero sprawdzam i jeszcze nie wiem co dokladnie. Jednak ta wersja telneta cos nie bardzo nadaje sie do uruchomienia jako serwer. prometeusz
![]() |
|
|