Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.10.2003, 19:30   #1
Golomb
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.07.2003
Golomb w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Zdalny dostęp :)

Mianowice mam hasło administratora w mojej sieci LAN i potrzebuje jakiegos prostego progsa który zdalnie pozwoliłby mi wejsc na ten komputer i przeglądać pliki Z góry thx
Golomb jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.10.2003, 19:47   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
"troche" niejasno napisales o co Ci chodzi

moze Ci DOSTEP ZDALNY wystarczy ^_^ - taki bajer w xp i wyzszych windach ^_^

jak masz haslo admina to ustaw sobie dostep do wszystkich plikow i polacz sie przez otoczenie sieciowe - to jest udostepnianie plikow ^_^

jasli chodzi Ci o cos innego to napisz dokladnie ^_^
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.10.2003, 19:55   #3
Golomb
Stały bywalec ;)

no jest tam cos takiego w windach jak ZARZĄDZANIE KOMPUETREM(ale tam niemożna dac np żeby administrator albo coś) chce zaraządzać komputerem innej osoby z sieci BEZ JEJ WIEDZY na poziomie administratora Cos jak
Stary 30.10.2003, 20:24   #4
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jesli masz dostep do kompa ktory chcesz przegladac to zaluz na nim komto z prawami admina i dostepem do wszystkich plikow - jak sie z nim polaczysz przez siec to mozesz robic co chcesz

jezli dostepu do takiego kompa nie masz to musisz tam wrzucic trojana (jakiego - to Twoj wybor, ja Ci w lamaniu prawa nie pomoge) z tym ze jesli osoba tam bedaca lud admin sieci Cie wykryja (a to nie jest trudne) to masz prze...

z checia Ci powiem jak sie zabezpieczac - jak sie wlamywac... tego nie lubie

pamietaj ze WSZYSTKO mozna wykryc
Stary 30.10.2003, 20:27   #5
Golomb
Stały bywalec ;)

Cytat:
nimal napisa***322;(a)
jesli masz dostep do kompa ktory chcesz przegladac to zaluz na nim komto z prawami admina i dostepem do wszystkich plikow - jak sie z nim polaczysz przez siec to mozesz robic co chcesz

jezli dostepu do takiego kompa nie masz to musisz tam wrzucic trojana (jakiego - to Twoj wybor, ja Ci w lamaniu prawa nie pomoge) z tym ze jesli osoba tam bedaca lud admin sieci Cie wykryja (a to nie jest trudne) to masz prze...

z checia Ci powiem jak sie zabezpieczac - jak sie wlamywac... tego nie lubie

pamietaj ze WSZYSTKO mozna wykryc
hehehe nie chodzi mi o żadne włamania i tym podbne niszczenie
chcę wejsc na kompa z prawami admina ot tak - ale powiedzmy że niemam DOSTĘpu do niego :/ jak moge zrobić ze zdalnie jako admin sie zaloguje JAKI PROGS ?? (ŻADNE TROJANY)
Stary 30.10.2003, 20:30   #6
nimal
Author
Zlotowicz

legalnie bez zgody danej osoby na ingerencje sie nie obedzie
Stary 30.10.2003, 20:33   #7
Golomb
Stały bywalec ;)

Cytat:
nimal napisa***322;(a)
legalnie bez zgody danej osoby na ingerencje sie nie obedzie
OK konsekwencje poniosę ja ale potrzebuje po prostu jakiejś rady/progsa Pomoże mi ktoś czy nie ?
Stary 31.10.2003, 10:38   #8
prometeusz
Guru

Data rejestracji: 07.01.2003
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
a probowales poprzez telnet.
Jest tylko jeden minus ta usluga standardowo w windzie jest wylaczona i trzeba bylo ja recznie uruchomic z danego kompa.
Mowa oczywiscie tylko o win2000 NT i pewnie XP - nizsze nie.
Tak bylo do czasu SP1, nawet 2, lecz w danej chwili - ja mam SP4 cos sie zmienilo, dopiero sprawdzam i jeszcze nie wiem co dokladnie.
Jednak ta wersja telneta cos nie bardzo nadaje sie do uruchomienia jako serwer.

prometeusz

prometeusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: