![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
![]()
mam zainstalowac kolesiowi od nowa system i problem pojawia sie iz on nie ma sterownikow nastepnym problemem jest to iz on nie wie jakie ma podzespoly w komputerze i teraz moj problem to taki iz nie wiem jaka ma plyte i jaka ma karte dzwiekowa........
a przydaly by mi sie do tego sterowniki raczej......... bo grafike to ma rive wiec nie ma problemu ma win 98 i w menadzerze uczadzen pisze co do karty dziwekowej (jest zintegrowana chyba tzn tak mi sie wydaje) i pisze cos takiego: Avance AC'97 Integ(R) 82801BA czy to jest model karty graficznej tzn ze mam szukac sterownikow pod AVANCE tak ?? jesli ktos moze wie cos na ten temat to wielka prosbe bym mial zeby sie wypowiedzial.... a co do tej plyty glownej to jest jakis 100% dzialajacy sposob na to zebym sie dowiedzial jaki ma ten model plyty i jakiego producenta ?? patrzylem jak sie uruchamia komputer ale u niego jest inaczej niz u mnie bo u mnie pisze a u niego nie wiec ta opcja odpada.... ![]() jesli jest do tego jakis program do tego zeby to ze tak powiem "wyciagnac" to moze wiecie jaki czy wogule mozecie mi pomoc ?? bardzo mi to potrzebne........ ![]() jesli sie da i wiece to wielka prosba pomozcie........ ![]() dzieki z gory pozdro
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|