![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Jak w temacie, tj. pomylić się - rzecz ludzka. Powyższe stwierdzenie dotyczy "przywołania" pewnego wątku autorstwa Astera dotyczącego "sprzętu LG"
. Otóż podczas ostatniej wizyty na forum, tj. w sobotę, walnąłem parę postów i w pewnym momencie z nudów kliknąłem na teleporcie pole "Kto jest na forum". Znalazłem jakiegoś usera [nie pamiętam dokładnie kogo, bodajże to był Sid, ale nie jestem pewien] przeglądającego wątek "Dlaczego narzekacie na sprzęt LG". Nazwa wzbudziła we mnie podejrzenie, że będę miał okazję przeczytać parę "ciekawych i smakowitych" kawałków, dlatego otworzyłem przeglądarę i beztrosko dopisałem historyjkę o Cz.Następnie zobaczyłem datę postu..., potem przeczytałem cały... i słowo "****a" biezwiednie wymknęło mi się z ust ![]() Na usprawiedliwienie dodam, że leżę w domu chory i wżeram jakieś antybiotyki, które chyba mącą wzrok... Sorki....
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
heh - nie przejmuj sie - takiego posata warto przywolac nawet po roku...
bo cieeeekawy jest/byl...
|
|
![]() |
|
|