![]() |
Cytat:
|
tez oberwalem emilem - ja akurat od zbiega ;) z powodu idiotycznej trewsci sam wyladowal w folderzez spam...
|
Cytat:
|
No cóż - wczoraj dostałem też dwie wiadomości z wirusami w załącznikach na konto którego używam dla CDRinfo. Na szczęście NIS zablokował i usunął zawartość załączników.
|
Ilość załączników: 1
a aj dostalem z nastepujacych adresow ;/
ciekawi mnie jaka jest matoda wysylania tych maili czy tak wali na pale gdzie popadnie. |
No i mnie zaczely atakowac zainfekowane maile od jakiegos tygodnia. Dzisiaj dostalem 3. Uzywam OE, wiec po przejrzaniu tematu natychmiast wywalilem.
|
Ja ostanio nic nie dostaje. Kiedys dawno dostalem tylko 2 sztuki jednego dnia i koniec. Podejrzewam ze to jakis automat rozsyla po podpisach z forum, chociaz cholera wie ...
|
ja dostałem tylko na konto w WP, ale adres ten nigdzie nie podawałem na forum, a jedynie prywatnym osobom.
|
Ja dostałem wczoraj dwa takie maile, ale nie patrzyłem od kogo. Antywirus wyrzucił załączniki a ja maile i luz.
Pocztę odbieram w M2. |
Hm - wlasnie dostalem wiadomosc ze wyslalem wirusa do osoby kompletnie mi nie znanej (sam tego wirusa wczesniej nie mialem :) podobnie zreszta jak adresu tej osoby)
|
Cytat:
Faktem jednak jest, że ostatnio miałem ich trochę. 8) |
kolejny spam.... :blee:
|
Cytat:
A ja dostalem od ciebie, hm... zaraz dolacze rys. http://randki.bialan.pl/nimal.gif |
dość!
co prawda drugi mail i nie wiem od kogo (wszystko na screenie), ale ktoś powinien się zastanowić żeby wyczyścić troche komputer od wirusów i coś z tym zrobić. Jakie jest wytłumaczenie techniczne tych maili bo ja nie czaje. Nawet są rozsyłane jak nie masz kogoś w książce :blee: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:37. |