![]() |
Hmm według mnie mają nikłe szanse. Powinni uplasować się na 5-6 miejscu. A tak wogóle ICH3 nie zasługują na wyjazd na finały...
Tatu pewnie wygrają a potem pojadą na slub :D |
ponoć na giełdzie dziennikarskiej w Rydze, ich3 stoją wysoko 2-3 miejsce :o , ale by były jaja gdyby wygrali :o
|
Cytat:
|
eurowizja i ich3 sa siebie warci :D
inna sprawa ze na tle niektorych wypryskow artystycznych to ich3 moze chodzic z dumnie podniesiona glowa... co jest jeszcze gorsze |
Ale pamietacie występ Edytki Górniak na Eurowizji???? Jej tesh nikt nie lubił a jednak zdobyła drugie miejsce. Moim zdaniem Ich troje na Eurowizję to wielka pomyłka, ale cóz to nasze smutne społeczeństwo wybrało swojego faworyta.
|
Nie wiem co niektórzy powiedzą, ale ja mimo wszystko lubię Tatu. Ich troje pozostawię bez komentarza :).
|
Ich Troje na Eurowizje to pomyłka, pisałem już wczesniej, że powinno jechać Blue Cafe z piosenką "You maybe in love", a nie Ich Troje z jakąś smutną piosenką, której przekaz dla mnie jest lekko śmieszny.
|
...::: Eurowizja - TaTu vs Ich3 :::...
Witam !
A jednak stało sie na EW bedzie nasz kraj reprezentował znany i lubiany przez niektórych zespół ICH3 .... ehhhh Jak przeczytalem ze stanie w szrankach z TaTu itp to ciekawe jaki bedzie dinał tej imprezy .... Jedno jest pewne tegorocznej Eurowizji nie obejrze ..... Pozdrawiam;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:22. |