![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja niestety się z kolegą zgadzam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jak nie byl polamany to bylo lepiej z materialami o nim? nie wliczajac eventow z teamow gdzie jezdzil...tez guzik bylo
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
ZnakJaworznickiegoBikera
zaraz restart
mokro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
ZnakJaworznickiegoBikera
swietny wyscig z punktu widza!
![]() powinni sie zastanowic na zraszaczami na torach ;-) alonso - najwyzsza klasa, pokazal jak sie jezdzi na mokrym mimo, 3-4 bolidu w stawce perez - tu jestem zaskoczony wysoka pozycja ale w pelni zapracowal na podium, szkoda bledu w koncowce bo moze by sie dobral do alonso lewis - cos slabo dzis, jakby to nie byl on, moze cos z autem, pewnie dlatego nie byl zasmucony na pudle a raczej szczesliwy vetel - co to za blazenada w koncowce? zjedz do boksu, nie zjezdzaj, zatrzymaj auto...komedia. za przecieta opone jest sam sobie winien podobnie jak buton schumi - wyjatkowo slabo jak na mokra nawierzchnie. kompletnie zle ustawione auto na deszcz? widac bylo problemy caly czas nawet u rosberga
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
ZnakJaworznickiegoBikera
raikonen sie tez ladnie pokazal, lotus ma potencjal
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czemu błąd Vetela? Przecież to chyba na niego z tył drugi najechał? (nie widziałem późniejszych analiz i ewentualnych dokładniejszych powtórek)
Co do Pereza. Myślę, że w momencie, jak popełnił błąd, już zrezygnował (wcześniej przyuczony) z prób wyprzedzania. Paradoksalnie to mogło obniżyć jego koncentrację... Wyścig ogólnie ciekawy. Szkoda tylko, że tak szybko przerwali go na początku, ale na szczęście tylko trochę popsuło to widowisko.
![]() |
#24 |
ZnakJaworznickiegoBikera
bo sie vetel wepchal, w boksach zreszta tez wyjechal na chama
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
the one
CDRinfo VIP
W boxach to w ogóle fajne rzeczy się po restarcie działy. Żałuję, że tego nie pokazywali w powtórkach (chyba, że po wyścigu). Ale to w wyścigu nie wyglądało w ten sposób. Chyba, że na innych powtórkach.
![]() |
#26 | ||
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Świetny wyścig, po nudnawej Australii Malezja ucieszyła mnie jak mało kiedy
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Trochę mi żal Maldonado, że na dwa okrążenia przed metą musiał zjechać. A przyczyna awarii oczywista - w silniku puściła gumka ![]() Jak mnie strasznie cieszy, że Vettel nie zapunktował. Można się spodziewać, że Red Bull w końcu się zbierze i poprawi bolid, ale wtedy kierowcy będą musieli nadrabiać straty - o ileż ta sytuacja wygląda lepiej, niż kiedy od początku sezonu Vettel odskakiwał, a w 2/3 sezonu kwestia pierwszego miejsca w generalce była zamknięta... 17 punktów teoretycznie można błyskawicznie odrobić, ale na pewno nie z tym bolidem.
![]() |
![]() |
#27 |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Wyścig rewelacja, mażyłem aby spadł deszcz. Jestem zaskoczony formą Saubera, praktycznie cód że Alonso dowiózł to pierwsze miejsce. Ferrari na prostej może nie jest jakoś strasznie słabe, ale pakiet aerodynamiczny kuleje i to bardzo. Mimo wszystko jestem bardzo zadowolony, nie ukrywam że kibicuję czerwonym od zawsze.
Zaskukuje mnie natomiast otrożna jazda Hamiltona, on się chyba jednak zmienił. Dobrze że RedBulla nie ma na podium, chyba dość się naoglądaliśmy w ostatnich dwóch sezonach.
![]() |
#28 |
the one
CDRinfo VIP
ja bym jednak marzył, żeby takie cuda w pisowni się nie zdarzały...
![]() |
#29 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Cytat:
Perez go doszedł i raptem dwa razy bardzo zbliżył się, ale nie były to miejsca do wyprzedzenia. Miał tylko wyczekać na odpowiedni moment i wtedy, przy tej różnicy prędkości, Alonso nie miałby wiele do powiedzenia. No, ale przeszarżował na zakręcie i stracił na tym tyle, że już szans nie miał. Oczywiście sukces i tak wielki i brawa dla niego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
A prosta, gdzie były użyte jednocześnie KERS i DRS? Perez przymierzał się do ataku, Alonso po prosto zbyt skutecznie się bronił - nie patrzyłem dokładnie na czasy, ale mam wrażenie że jak już się Perez zbliżył, to jego czasy polepszyły się o kilka dziesiątych sekundy na okrążeniu. Być może wiedział, że i tak nie ucieknie i postanowił zaoszczędzić opony na czas, kiedy rywal będzie bezpośrednio za nim?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
F1, sezon 2010 | andrzejj9 | Off topic | 179 | 21.11.2010 00:12 |
F1 sezon 2009 | melag | Off topic | 389 | 15.11.2009 16:32 |
F1 sezon 2008 | melag | Off topic | 754 | 12.12.2008 19:51 |
F1 sezon 2007 | melag | Off topic | 790 | 06.02.2008 22:11 |