![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@andy,
podane przez Ciebie sposoby, na to jak facebook poznał moją tożsamość, są nietrafne. - Nie podawałem im miejsca zamieszkania, więc nie mógł szukać "w okolicy"' - Żadnych szkół, pracy itd również nie. - Nie importowałem książki adresowej. - Oczywiście, że szuka powiązań między znajomymi, ale ja im nie podałem ani jednego mojego znajomego. - Na pewno nie wyszukiwałem w usłudze "Historia Online", bo to konto mail, które im podałem, nigdy wcześniej nie było kontem obsługiwanym przez Google. Podałem tylko imię, nazwisko oraz adres mail. To jak? Ludzie, którzy mieli mojego maila w swojej książce adresowej, zaimportowali ją do FB, czyli użyli "automatycznej wyszukiwarki znajomych". ![]() Cytat:
Facebook postępuje podobnie jak niegdyś spamerzy, którzy np. rozsyłali maile z ostrzeżeniem o wirusie i prośbą o przesłanie dalej, w celu pozyskania listy kontaktujących się, "wrażliwych" osób. |
|
![]() |
![]() |
Tagi |
facebook, prywatnosc |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ciekawe powiedzenia, cytaty, śmieszne stwierdzenia | andrzejj9 | Humor | 34 | 16.03.2019 15:39 |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
Poradnik HD - kompletna instalacja i konfiguracja kodeków i playerów. | Smartek | High Definition | 139 | 11.12.2016 21:03 |
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) | Kasprzak | Humor | 4225 | 11.07.2005 12:59 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |