![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.04.2002
![]() |
Jak usunac uszkodzone klatki w filmie (plik *.avi)??
Problem jest taki... Mam plik *.AVI z filmem, ale skompresowanym w kodeku innym niz divx (konkretnie chodzi o kodek ASV 2.0). W filmie tym uszkodzona jest jedna klatka, gdyz za kazdym razem jak w Vdubie proboje rekompresowac film do Divx, wywala mi dokladnie w tym samym miejscu blad. Kiedy np. zaznaczam ze ma kompresowac zaraz za ta skopana klatka az do konca filmu, wtedy wszystko leci bez problemu.
Wiem, ze moge skompresowac najpierw ta czesc filmu ktora jest przed uszkodzona klatka, potem ta czesc za nia, i na koncu wszystko scalic w jedno. No ale mam nadzieje, ze jest jakas mozliwosc wywalenia tej uszkodzonej klatki, zeby cala operacja nie byla az tak pracochlonna. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Sprobuj aviutil to taki japonski odpowiednik wirtualduba.
Kiedys jak robilem virualdubem to sie wywalal a aviutildal dal rade i w tamtym przypadku tak jak ty mialem uszkodzone klatki. A jesli nie pomoze to bedziesz musial usunac ta klatke tak w taki sposob jak pisales. To niebedzie a z tak czasochlonne. A aviutil do sciagniecia tutaj: http://www.mp4.com.pl/divx/divx/avi_utl097f.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
PGCEdit - jak prześledzić klatki filmu ? | lennox | DVD-Video | 10 | 22.05.2006 07:28 |
Jak usunac plik, ktory nie che sie usunac? | zaq33 | Off topic | 17 | 09.03.2006 22:54 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |
Jak usunac sesje | Karqs | Napędy optyczne CD | 2 | 05.12.2002 18:07 |